Junajted slavio protiv Rome u pravoj goleadi

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 27.07.2014.
00:08
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajted zabeležio je i drugu pobedu na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama, ovoga puta protiv italijanske Rome.

Beta/AP Photo/Brennan Linsley
Beta/AP Photo/Brennan Linsley

Povezane vesti

Van Gal je izgleda odmah "skockao" Junajted, prikazanim u prva dva meča pod njegovom palicom navijači mogu biti prezadovoljni.

Posle LA Galaksija, koji je zaista pregažen, slična sudbina je mogla da zadesi i Romu.

Ipak, Toti i drugovi su se možda setili razbijanja na Old Trafordu u Ligi šampiona pre nekoliko godina, pa su u drugo poluvreme ušli rešeni da odigraju mnogo bolje i to im je i uspelo, što, međutim, nije bilo dovoljno za potpuni preokret.

Junajted je poveo u 36. minutu golom Runija, koji je bio pravo remek delo. Ako ste propustili taj pogodak, možete ga pogledati OVDE.

Posle samo 3 minuta već je bilo 2:0, a pogodak je postigao Mata, a za 3:0 na poluvremenu pobrinuo se ponovo Runi sa penala.

U drugom poluvremenu Roma je zaigrala mnogo bolje i konkretnije, Mančester se uglavnom branio, ali na kraju je čak i strepeo za konačan ishod.

Prvo je Pjanić u 76. minutu sjajnim pogotkom smanjio na 3:1, a onda je i Toti iz penala smanjio na samo gol razlike u 88. minutu.

Roma je tako imala još nekoliko minuta da pokuša da izjednači rezultat, ali Rimljani nisu uspeli i Junajted je slavio i drugu pobedu na američkoj turneji.


Man Utd vs Roma 3:2 (2014) - All Goals & Highlights (2014) by Threedots Albania

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke