Junajted slavi, Tadić doneo pobedu Sautemptonu, Vordi je zvezda PL!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.11.2015.
17:54
Izvor: Sportske.net

Mančester junajted konačno je pobedio u Premijer ligi nakon dve utakmice na kojima nije postizao golove. Tadić sa penala postigao gol i doneo pobedu svom timu, Vordi nastavio da rešeta.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Daleko je Mančester junajted od dobre forme, ali su danas ipak uspeli da zabeleže tri boda u meču sa Vest Bromvičom.

Bio je Mančester danas bolji rival, ali umalo nisu ostali bez ta tri boda jer je Berahino propustio kolosalnu priliku u drugom delu meča da izjednači rezultat.

Imajući u vidu kako igra Mančester, teško je bilo verovati da mogu nakon toga do još jednog gola.

U prvom poluvremenu su puleni Luja Van Gala imali samo 1 šut u okvir gola, a početkom nastavka su konačno uspeli da pogode gol golmana Majhila.

Učinio je to na sjajan način Lingard u 52. minutu izvan kaznenog prostora.

Do kraja Marsijal je sjajno prošao do kaznenog prostora gostiju, nepropisno je zaustavljen od strane Mekolija koji dobija i crveni karton, a Mata je bez problema postigao novi gol za pobedu Junajteda od 2:0.

Golovi sa ovog meča OVDE.

roho lingard

Džejmi Vordi nastavlja da rešeta, danas je postigao svoj 9. gol na 9. uzastopnoj utakmici čime je ostao na samo jedan korak od nedodirljivog nekadašnjeg fudbalera Mančester junajteda, Ruda Van Nistelroja.

Danas je nakon gola koji je postigao Kante Lester došao do prednosti, da bi iz penala Vordi povećao na 2:0.

Sve što je Votford uspeo da uradi jeste da smanji rezultat na 2:1 i to iz penala preko Dinija.

Ekipa koja igra u sjajnoj formi jeste i Sautempton koji je zabeležio novu pobedu.

Danas su savladali po mnogima najslabiju ekipu u Premijer ligi, Sanderlend, sa 1:0, a jedini gol postigao je Dušan Tadić iz penala u 69. minutu.

Golom Housona Norič je stigao do pobede nakon 4 vezana poraza i to protiv sve slabijeg Svonsija, a Vest Hem i Everton su podelili bodove.

Lancini je doveo u prednost ekipu Vest Hema, da bi Lukaku izjednačio na 1:1 u 43. minutu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

40 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
boxy123
Saturday, 07.11.2015
19:42

Spora je igra.Manchster ako misli da napadne titulu mora da ubrza pas igru.Rooney se trudi ali je spor,Lingard i Martial nam donose brzinu u napadu,Carrick na klupu sto prije(kljucni faktor ovakve Unitedove igre),Svajsti solidan,Odbrana na celu sa De Heom na visini zadatka.Jedno sto me nervira je to kad mozemo da pregazimo protivnika mi cuvamo loptu,mora to mnogo bolje...

avatar
Nouhei
Saturday, 07.11.2015
23:07

Ja bas mislim da je Svajnstajger taj koga je pregazilo vreme i koji usporava gru na sredini. Kad bi Snajderlin imao nekog partnera tipa Dembele, Junajted bi gazio.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 08.11.2015
01:38

jednostavno staviti Herreru i Sneiderlina ili Sweinija

avatar
Realan tip
Saturday, 07.11.2015
19:28

Svaka cast Van Galu i Unitedu, ali mislim da igraju najdosadniji fudbal na planeti ubjedjivo, plus ovoliko nedorecenu ekipu nisam gledao u zivotu.Pa ono njihovo kruzenje bez ideje je nesto sto ubija zelju za gledanjem fudbala.MOgao im je i Berahino uvaljati go za 1:1 sto je najcrnje.Jedino sto valja im je odbrana i 3 boda iz ovog meca, inace utakmica za zaborav.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 07.11.2015
19:18

I tako mene baci Votford Tim2 2+ a pogodio sam Valensiju 1 4,75 kvota Sautempton 2 1,90 kvota cekao bih jos Celsi

avatar
scylla98
Saturday, 07.11.2015
19:43

Pao bi i na Celsi xD

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 07.11.2015
22:46

Isto je pao na 1 ili na 2 ali poklonjena kvota 4,75 na valensiju

avatar
mrancic
Saturday, 07.11.2015
19:16

Sta ce jednom timu tog ugleda ( koji pada) vezni igraci kao Kerik, Svajnstajgern i Mata.Nemam komentara i za igru Runija sem pozrtvovanja.Odbrana sa jos jednim stoperom skockana.Marsijalu treba jos jedan napadac pored Lingarda.Vreme je za Pereiru, Depaja ( ako se pribere) i Vilsona.Treba da igraju bar dvojica kao starteri.Svajnstajger samo za uspavljivanjenJos jedna mucna utakmica sa drzanjem lopte do besvesti.To jedino odgovara Keriku, Svajniju i Mati.Za Felainija i da ne pricam.Budi se pored Klopa i propali Liverpul.Gde je nas Klop?

avatar
Danilo Mitrovic
Saturday, 07.11.2015
19:28

O čemu ti pričas? Da nije bilo Švajnija sumnjam da bi Junajted pobedio. Ne može se samo jurcati po terenu kao neki ludak. Možda ovakava spora igra nije lepa za gledanje,ali to je disciplina.

avatar
Emre Can
Saturday, 07.11.2015
19:29

Ali pazi i Runi bi igrao bolje u nekom drugom sistemu igre, ja sam dolje napisao da ste raspad i stvarno nisam imao nameru da provociram ali ja ne vidim napadaca na svetu koji bi davao golove u ovoj igri Junajteda, tako da Runija ne treba previse kuditi..on lopte ne dobija, samo dobacivanja dosadna na sredini.. a sto se tice toga gde je vas Klop, jedan je Klop :D Imali smo srecee

avatar
Nikola M.
Saturday, 07.11.2015
19:13

Bitna pobeda i pre svega apsolutno zaslužena. Održavamo se u vrhu. Švajnštajger me kupio svojom borbenošću, mnogo se trudi i bori na terenu. Nema mu se šta zameriti. Runi solidan, Roho dobar, odrađuje posao, Smoling standardno odličan. Lingard polako pronalazi put do prvog tima, koristi svaku šansu koja mu se ukaže. Lep gol je postigao, lepo je plasirao loptu. Crveni čist kao suza, Marsijal srušen u gol šansi, nema nikakve dileme. Nije Junajted blistao, ali da je odigrao bolje od današnjeg rivala - to svakako. Umnogome je popravljena defanziva, nijedan primljen gol na poslednjih 5 mečeva, a na poslednjih 10, na 7 je Junajtedova mreža mirovala, svega jedan gol su protivnici dali Junajtedu na Old Trafordu ove sezone. Dakle, defanziva je odlična, još samo efikasnost da se popravi i nema zime :)

avatar
Dropkick Murphys
Saturday, 07.11.2015
19:44

Probaj da budes objektivan,dakle,da mi ne odgovoris u navijackom tonu.....Da li si zadovoljan Van Galom?Da li bi ga zeleo i dogodine na klupi?Da li te jedino titula zadovoljava,ili bi pristao i na top 4,i plasman u LS.....Da li si zabrinut zbog toga sto igra ne prati rezultate,jer,rezultati ce prestati da dolaze, a igre ni u najavi..........Pitam te,pre svega,jer izuzetno cenim tvoje komentare(iako nisam navijac Junajteda),i znam da ces realno odgovoriti.........Pozdrav s moje strane............

avatar
Nikola M.
Saturday, 07.11.2015
20:53

Da li sam zadovoljan Van Galom? Iskreno, ne znam šta da ti odgovorim na to pitanje. U neku ruku i jesam i nisam. Jesam, u smislu da je smirio svlačionicu, nema podela, uveo je red, jer je posle Mojesa bilo rasulo, Van Gal je sa te strane popravio stvari, uspeo da obezbedi igranje u LŠ, neki igrači su procvetali od kada je on došao, popravio odbranu, a nisam zadovoljan u smislu igara koje Junajted pruža. Prethodnih meseci sam napisao, ne znam ni ja koliko komentara o Van Galu, da se sad ne ponavljam mnogo, ukratko - on je došao da obavi smenu generacija i rekonstruiše tim. Ako posmatram to sa te strane, ja ne mogu baš ni skroz njega da krivim za nešto lošije igre tima. Nije ni njemu lako. Ja lično očekujem ozbiljnu borbu za titulu od Junajteda, mnogi Junajted ne vide u toj borbi, ali ja to očekujem, bez da se ubeđujem sa nekim oko toga. Neka budemo u igri do kraja i ja ću biti zadovoljan, ne moramo osvojiti, ali bar da budemo ozbiljan konkurent. Da li sam zabrinut zbog toga što igra ne prati rezultate? Pomalo i jesam. Na 20 odigranih utakmica ove sezone, Junajted je bio nadigran na samo 3, od Arsenala, Svonsija i Kristal Palasa. Nije u pitanju to da Junajted pobeđuje i kad ne igra dobro, već to da je teško nadigrati Junajted. Junajted možda i kad pobedi, istina, ne odigra baš bajno, ali ipak odigra dovoljno da pobedi, bude bolji od rivala. Ako Junajted odigra loše i ipak zabeleži pobedu, rival odigra još gore. To je poenta. Rivali se protiv Junajteda mahom brane, kao WBA danas. Ja nisam najzadovoljniji igrama Junajteda, nijedan navijač nije, i sam sam često izražavao u komentarima averziju ka toj igri, ali mi deluje da igrači nisu u potpunosti usvojili zamisli Van Gala. Junajted teško stvara šanse, siguran sam da to nije Van Galova ideja. Problem nastaje kada se dođe do gola protivnika, igrači ne znaju kako da savladaju odbranu rivala. Na Van Galu i igračima je da pronađu rešenja za to, ili da Van Gal promeni sistem igre. Pokušao sam da budem što kraći i sažetiji, ali ispade ionako predugačak komentar :) Pozdrav

avatar
MANUTD
Saturday, 07.11.2015
19:11

Ok, rutinska pobeda kod kuce. Marsijal ne prestaje da odusevljava, kao da igra vec 10 sezona u PL, a ne 2 meseca. Drago mi je zbog Lingarda, lepo je videti da Van Gal forsira igrace iz Junajtedove skole jer je to na neki nacin obelezje Junajteda. Smoling opet dominantan u odbrani, koja je sada sasvim sigurno najbolja odbrana u ligi. GGMU!!

avatar
Nikola M.
Saturday, 07.11.2015
19:32

Pre tri godine je bogotac - Aleks Ferguson rekao Lingardu da će biti spreman za prvi tim (nedavno je to Lingard izjavio, mada verujem da si upoznat sa time :D), a evo, posle tri godine, Lingard dobija sve više šansi u prvom timu, polako se nameće i koristi svaku priliku koju dobije. Ima tu još talentovanih momaka. Fenomenalni smo u odbrani, malo golova primamo, jedino smo u napadu tanki, ali valjda će sve doći na svoje u nastavku sezone :)

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 08.11.2015
01:44

On je spreman odavno, kao sto su i Januzaj i Perieria spremni, ali problem je sto ne dobijaju priliku, recimo Januzaj pod mojesom u prvoj sezoni je bio bolji od mnogih prvotimaca, a pod LVG nista, Pereira osvojio zlato na Svetsko prvenstvo a ne dobija priliku, mislim da je red na smene generacije Young,Valencija...

avatar
MANUTD
Saturday, 07.11.2015
20:11

Procitao sam to bas pre neki dan, rekao je da ce sa 22 godine biti spreman za prvi tim. Odbrana igra odlicno, verujem da ce i napad igrati bolje. Samo treba malo vere u Van Gala pokazati. Pozdrav prijatelju!

avatar
Igorr
Saturday, 07.11.2015
19:36

Znas li kako bi prosla odbrana sa Blindom na stoperu protiv vrhunske ekipe? Pa video si protiv Arsenala kakva je promaja bila! Ne primamo golove jer drzimo posed i ne damo protivniku da stvara sanse. Isto kao sto je Pike izgledao dominantan u Barsinoj dominaciji na primer. Pitao bih te kakva je odbrana protiv ekipe koja nam ne bi dala sredinu, vec smo videli Arsenal, a ne daj Bože Bajern, Barselona ili Real.

avatar
Emre Can
Saturday, 07.11.2015
19:11

ja veceg raspada od ekipe od ovoga junajteda nisam gleda odavno, sto je ovo ljudi, glava te zaboli kad ih gledas kako igraju..

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Saturday, 07.11.2015
19:22

A do juče si kukao kako nema većeg raspada od Rodzersovog Liverpula ahahaha

avatar
Danilo Mitrovic
Saturday, 07.11.2015
19:25

Šta tek onda bude kad gledaš Liverpul? Završiš u komi :D

avatar
Saturday, 07.11.2015
19:10

По ко зна коју пут сам задовољан резултатом, али не и игром Јунајтеда. Мора се вршити већи пресинг, и треба покушати у следећој утакмици без Рунија. Човек се ем не труди, ем само успорава игру. Треба да Ерера почне следећу утакмицу. Швајни је права радлилица, а Керик мора да почне мало да греје клупу. Попут Вејна, и он добрано успорава игру. Дакле, Шнајдерлин и Ерера следећу уместо Керика и Рунија. Млади дебитант је оправдао поверење, а Лингард је уз Марсијала, по мом мишљењу био једини конкретан Јунајтедов играч :) Идемо даље, GGMU!

avatar
_MUFC_
Saturday, 07.11.2015
19:00

Prvo poluvrijeme predosadno.Drugo koliko toliko bolje.Lingard i Martial odlični!Mora Manchester još mnogo bolje.Ovakav WBA se dobija sa 4:0 ili 5:0.Moramo da poradimo na završnici.Uspjeli smo da zabilježimo pobjedu to je najvažnije.Biće bolje u narednim mečevima.

avatar
ManchesterUnited
Saturday, 07.11.2015
18:57

Opet slaba igra. Puno dodavanja a nista konkretno se ne radi. Ko zna dal bi postigli gol da nije bilo trenutka inspiracije Lingarda.

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 07.11.2015
18:56

NEVJEROVATNI LESTER!