Junajted rutinski, strelci neraspoloženi

Autor: Janko Glavonjić
subota 28.02.2015.
17:56
Izvor: Sportske.net

U mečevima koji su počeli u 16h videli smo neuobičajeno malo golova. Favorizovani Mančester Junajted se poprilično mučio sa Sanderlendom, ali je na kraju zabeležio rutinsku pobedu.

Beta/AP Photo/David Davies, PA Wire
Beta/AP Photo/David Davies, PA Wire

Povezane vesti

Mančester Junajted je zasluženo savladao Sanderlend, rezultatom 2:0. Oba gola postigao je Vejn Runi, prvi iz penala, a posle svega viđenog možemo reći da je ovo bila jedna od boljih utakmica Đavola u poslednje vreme.

Ipak, meč su počeli poprilično nesigurno. Sanderlend je pokazao ambiciju da napadne, i ko zna kakav bi meč imao tok da je Vikamov šut na samom početku utakmice bio za par centimetara precizniji. Lopta je završila pored gola, mreže su nastavile da miruju, a Junajted je polako uspostavljao terensku inicijativu.

Prvu veću priliku za Junajted imao je Jang, kada je u 12. minutu šutirao tik preko gola. Uzvratio je Defo iz kontre, ali ipak nije dobro šutirao, De Hea je lako uhvatio loptu.

U 26. minutu ponovo je Jang bio u glavnoj ulozi, gosti su imali sreće, zatresla se prečka. Do kraja poluvremena, Jang i Di Marija su imali još nekoliko obećavajućih akcija, ali ipak nije bilo golova.

Drugo poluvreme je počelo kako se završilo prvo, dominacijom Junajteda. Ipak, Sanderlend se žestoko branio, i to im je i polazilo za rukom do 64. minuta, kada je bivši igrač Junajteda O Šej napravio penal. Ipak, sudija je napravio ogromnu grešku jer je isključio Brauna za taj start nad Falkaom, sigurno je da će ga ova odluka koštati.

Sa igračem manje bilo je jasno da Sanderlend nema šta da traži, Runi je postigao i drugi gol u 84. minutu, kada je sjajno ispratio šut Januzaja i samo prosledio loptu u mrežu.

U poslednjim trenucima meča Erera je postigao i treći gol, koji je opravdano poništen zbog ofsajda.

Dušan Tadić je bio u startnoj postavi Sautemptona, ali nije imao sjajan meč, kao ni ostatak tima. On je zamenjen u 74. minutu, dok je Đuričić čitav meč odgledao sa klupe. VBA je golom već u drugom minutu koji je postigao Berahino savladao favorizovanog protivnika.

Sise je svojim golom doneo minimalnu pobedu Njukasla protiv Aston Vile, Gutjerez nije dobio priliku da istrči na teren posle više od godinu dana.

Isti rezultat je bio i na ostalim mečevima, Stouk je bio bolji od Hala, dok je Svonsi u gostima bio bolji od Barnlija.

Golove možete videti OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
devil
Saturday, 28.02.2015
19:02

Napokon klasična formacija 442 sa krilima,dobra igra i rezultat.Di maria danas loš al jang i januzaj u drugom odlični.Vezni red trebaju igrati blind i erera danas perfektni jos ih treba uigravat.I opet kritika za van gala,u trenutku kad falkao rješava potezom utakmicu i ostajemo sa igračem više on ga mijenja.Sa ovakvom igrom ipak ima nade za top 4

avatar
AxweII
Saturday, 28.02.2015
20:08

Kakvom igrom? Mucili ste se sat vremena protiv vjerovatno najjadnijeg tima u ligi na svom terenu!! Niste vi za top4!

avatar
AxweII
Sunday, 01.03.2015
16:03

Nadam se da ste gledali danas tekmu....E onako izgleda kandidat za top4!!!

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 28.02.2015
21:07

Evo slazem se sa tobom ako budemo predstavljali Englesku kosto ste je vi predstavili prvo u LS gdje ste fenomenalno odigrali LUDOGOREC-BAZEL i onda u EL pomeli ste Besiktas :) onda bolje da i ne idemo u evrpska takmicenja da ne sramotimo ni klub ni ligu, zbog takvih fantastcnih igara Liverpula u evropi naslovi su krah engleske lige itd. Sitiju nemam sta prigovorit dobili su jednu do najacih ekipa na svjetu,Celzi ce osvjetlat obraz na svom stadionu. Vase partije tj liverpula u evropi su srozale totalno engleski fudbal jedan Besikas se poigraje sa vama i igra viktoriju sa vama,sta bi bilo da ste izvukli sevilju,wolzburg,napoli koji su jaci do besiktasa tad bi tek bilo dramaturgije. SLAZEM SE AKO BUDEMO IGRALI KO VI OVE GODINE U EVROPI BOLJE DA JE I NE IGRAMO.

avatar
Saturday, 28.02.2015
21:06

Ne vidim razlog zasto stalno provociras. :)nNiste ni vi nista bolji ako cemo iskreno. :)

avatar
MANUTD
Saturday, 28.02.2015
20:27

Covece smiri se, dobices infarkt od mrznje ka Junajtedu. Donekle je i razumljivo, ceo zivot ispred...

avatar
Balkan
Saturday, 28.02.2015
20:20

de izbroj u ovih 25 godina koliko ste puta bili 2 i 3 mesto da znamo svi onako da vas mozemo zezat

avatar
devil
Saturday, 28.02.2015
20:20

kao prvo u engleskoj je malo timova ako uopšte i postoje da kažeš da je tim jadan,a što se tiče igre u odnosu na predhodne je puno bolja,i da u pravu si nije united za top4 već za tron gdje mu je mjesto :P

avatar
Eccentric
Saturday, 28.02.2015
20:19

Bravo najjadniji tim. Mancester ide u evropu sigurno

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 28.02.2015
20:18

eto vi se ne mucite besiktas vas rasuo ko rizu....