Junačina - Fekir na terenu 151 dan nakon što je pokidao ligamente

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.04.2016.
16:29
Izvor: Sportske.net

Ofanzivnom veznom fudbaleru Liona Nabilu Fekiru pošlo je za rukom da se vrati u takmičarski ritam manje od pet meseci nakon što je doživeo tešku povredu ligamenata kolena.

Beta/AP Photo/David Vincent
Beta/AP Photo/David Vincent

Povezane vesti

Savremena medicina odmakla je daleko po pitanju povreda u svetu sporta ali se kidanje ligamenata kolena i dalje smatra teškom ozledom koja uzrokuje pauzu u trajanju od najmanje šest meseci.

Fudbaler Liona Nabil Fekir (22) pokidao je ligamente kolena pre manje od pet meseci, a sutra će se naći u protokolu za utakmicu 33. kola francuske Lige 1 koju njegov klub igra protiv Monpeljea.

Tačno 151 dan protekao je od trenutka kada je Nabil Fekir pretrpeo tešku povredu pa povratak u takmičarski ritam za manje od pet meseci deluje kao pravo malo čudo.

Koliko je Nabil Fekir značio ekipi Liona na startu šampionata najbolje govori podatak da je na prve četiri utakmice u Ligi 1 postigao četiri gola ali je početkom septembra pokidao ligamente i morao na pauzu koja srećom nije trajala koliko se predviđalo u prvi mah.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dinEdo
Thursday, 07.04.2016
18:19

A bas sam se zapitao..gdje je i zasto ne igra ? Bice igracina. Zapamtite. I vec sad igra sjajno.

avatar
barça mes que un clu
Saturday, 30.04.2016
23:19

I ja sam se to isto pitao, prosle sezone u tandemu sa Lakazetom je bio odlican. Ove sezone gledam nema ga nikad u sastavu Liona. Ali eto vidis nisam ni ja znao da je povredjen.