Junaci Lopez i De Sanktis spašavali svoje, Juve na +3!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.12.2014.
22:38
Izvor: Sportske.net

Roma i Milan su odigrali bez golova u meču pred odlazak na pauzu u prvenstvu, tako da je Juventus sada na tri boda viška u odnosu na Romu.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Pred odlazak na pauzu koja će trajati do početka januara, fudbaleri Rome nisu uspeli da savladaju ekipu Milana koja igra sve bolje, tako da su sada ponovo na tri boda zaostatka u odnosu na vodeći Juventus.

Počelo je veoma burno pred golom Rome, ekipa Milana je rano mogla da povede.

Keisuke Honda je imao odličnu priliku, šutirao je sa ivice šesnaesterca, ali je Morgan De Sanktis odbio loptu koja je došla do Andree Polija, a nakon njegovog šuta ponovo se istakao pomenuti golman, ostalo je 0:0.

Polako je Roma preuzimala inicijativu kako je odmicao meč, a dobru priliku propustio je Alesandro Florenci za Rimljane, ipak, Dijego Lopez je odlično reagovao i spasio gol.

Toti, kasnije i Žervinjo su pretili Lopezu, ali promene rezultata nije bilo do kraja prvog dela igre.

Mekses je sve oduševio svojim šutem pred kraj prvog dela igre, ali je De Sanktis odlično reagovao. Pogledajte OVDE taj šut.

Milan je bio opasnija ekipa početkom drugog poluvremena. Menez je prvi pripretio, ponovo je bio uspešniji golman De Sanktis. Samo 6 minuta kasnije pretio je Bonaventura, ali je uspešniji bio verovatno igrač utakmice, De Sanktis.

Bio je Milan bolja ekipa u drugom poluvremenu, ali je jedan trenutak promenio tu činjenicu.

Pablo Armero je dobio drugi žuti karton od strane sudije Nikole Ricolija u 70. minutu, tako da je Roma imala igrača više na terenu do kraja utakmice.

Odmah je reagovao Inzagi, Hondu je morao da zameni Aleksom, zaigrao je Milan nešto defanzivnije od tada, Roma ofanzivnije, ali promene rezultata nije bilo, ostalo je 0:0, iako je Roma imala sjajnu priliku na samom kraju meča da preko Žervinja pobedi i približi se "Staroj Dami" na bod zaostatka, ali je Lopez bio izuzetan.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Saturday, 20.12.2014
23:43

Rizzoli ostetio Milan. Toliko prljava igra Rome, da je to necuveno. Menez nije mogao dva koraka da napravi sa loptom, vec je na travi. Keita zasluzio 5 zutih kartona, a nije dobio ni jedan, a Armeru drugi zuti zbog slucajnog kontakta lopte sa rukom, i to na sredini terena u Milanovom napadu. Razocaran sam Ricolijem, najboljim sudijom danasnjice. Milanova igra odlicna, posle one sa Napolijem, ocekujem da ovako nastave posle praznika. Od sveg srca navijam za Juventus u borbi za titulu.

avatar
Sunday, 21.12.2014
00:29

Ostetio? Kaze navijac ciji klub prema da predje da igra Rukomet, tri puta ste igrali rukom u svom kaznenom, to sto vas je mozda za crveni ostetio, covek je hteo nadoknaditi 3 cista penala za Romu.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 21.12.2014
14:15

Tri penala hocu ja, necu jedan, necu dva. Dobro nisi napisao da vas je ostetio za jos koji, mora da si zaboravio neki penal, sigurno je bilo jos. Cinjenica je da ste osteceni u prvom poluvremenu za penal i crveni, a ono na kraju nije bio penal. Ne znam koja je treca situacija, morao bih da vidim gde se nalazio Bonera kad je igrao rukom na pocetku, ali ako je bio u kaznenom, i to je trebao da bude penal.

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Sunday, 21.12.2014
10:54

3 penala, haha. Vazi.

avatar
Бранислав Вуковић
Sunday, 21.12.2014
03:11

namjestio Juve .

avatar
Forza RoSs0neri
Sunday, 21.12.2014
00:29

Al zato realno je mogao da svira cist penal za onu kosarku De Jonga.A onda sta bi bilo kad bi bilo ne znam tako da neki balans postoji.