Jovićev prvenac u dresu Benfike!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.04.2016.
19:17
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Luka Jović postigao je prvi gol u dresu lisabonskog kluba koji je u okviru 39. kola Segunde slavio na gostovanju Orjentalu.

slbenfica.pt
slbenfica.pt

Povezane vesti

Omladinski reprezentativac Srbije Luka Jović odigrao je u sredu još jednu utakmicu za drugi tim Benfike koji je u okviru 39. kola Segunde gostovao ekipi Orjentala.

Benfika "B" je slavila rezultatom 3:1 (1:0) a srpski internacionalac postigao je vodeći gol za klub iz Lisabona u 34. minutu susreta.

Bio je to prvi gol koji je bivši fudbaler Crvene zvezde postigao u dresu Benfike od dolaska u slavni portugalski klub, a njegov zemljak Ivan Šaponjić do sada je upisao četiri gola za Benfiku "B".

Drugi tim Benfike pobegao je iz opasne zone nakon današnje pobede ali ga u poslednjih šest kola Segunde očekuje velika borba za opstanak.

Luka Jović strelac u pobedi Benfike B!

Posted by Srpski fudbalski asovi on Среда 6. април 2016.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XXXI
Wednesday, 06.04.2016
20:36

Pomislih da nije možda u Minhenu završeno 1:1 kad ono srpski Falkao prop'o.

avatar
Totalno Iskren
Wednesday, 06.04.2016
20:08

Jović i Šaponjić u napadu Benfike.

avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 06.04.2016
19:41

Jović i Šaponjić MORAJU da se forsiraju zajedno! Oni se pronalaze vezanih očiju i uigravan su tandem u svim mladjim kategorijama Reprezentacije. Samo što je Šaponjić iskusniji jer iza sebe ima nastupe u Evropi i osvojeno Svetsko Prvenstvo. Gol protiv BATE Borisova u Humskoj je bio zaista fenomenalan!