Jović već viđen u startnoj postavi Benfike, a onda...

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.09.2016.
21:26
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler Benfike Luka Jović već je bio viđen u startnoj postavi "Orlova" za predstojeći prvenstveni meč sa Arukom ali je usledila bizarna povreda u najgorem mogućem trenutku.

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

Bivši napadač Crvene zvezde Luka Jović nije se našao na spisku igrača koje će trener Benfike Rui Vitorija povesti na gostovanje Aruki iako se očekivalo da Srbin završi u startnoj postavi.

Šef stručnog štaba lisabonske Benfike zbog povreda nije mogao da računa na Kostasa Mitroglua, Žonasa i Himeneza pa je Luka Jović već bio viđen kao rešenje za poziciju napadača ali...

"Postoje ograničenja zbog povreda ove trojice igrača, plus Jović ali to ne znači da smemo da kukamo. Moram da pronađem alternativna rešenja. Sutra na teren izlazi ekipa spremna da se bori za pobedu" rekao je trener Benfike.

Sudeći na osnovu vesti koje stižu iz portugalske prestonice, Luka Jović je "zaradio" 12 kopči na stopalu zbog posekotine zadobijene u kupatilu i to je razlog zbog kojeg srpski internacionalac neće biti u konkurenciji za tim.

Kako je već rečeno, trener Benfike izabrao je 20 igrača koji će se naći u protokolu za duel sa Arukom a među njima nema ni Ivana Šaponjića koji se i dalje nalazi na kaljenju u B timu.

Ako je za utehu, u timu će verovatno biti Ljubomir Fejsa ali ne i Andrija Živković koji je verovatno izostavljen sa spiska putnika zbog povrede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke