Jovetić vodio Inter do pobede, nezapamćena situacija u italijanskom fudbalu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 23.04.2016.
22:42
Izvor: Sportske.net

Inter je danas uspeo da savlada Udineze, bilo je 3:1, a prva dva gola za domaće postigao je Jovetić. Neverovatna sitaucija, bez Italijana u startnim postavama.

Beta/Matteo Bazzi/ANSA via AP Photo
Beta/Matteo Bazzi/ANSA via AP Photo

Povezane vesti

Ekipa Roberta Manćinija je danas jurila novu pobedu u prvenstvu, žele to treće mesto koje im je i dalje daleko, a pobedom protiv Udinezea nade su ostale u životu.

Inter ima još tri kola do kraja, teško da će Roma napraviti još neki kiks, a Inter pobediti sve do završetka.

Bolji tim je bio Inter danas protiv Udinezea, ali nisu ni gosti bili toliko bezazleni.

Pokazao je to Tereo, postigao je fenomenalan gol u 9. minutu meča nakon asistencije Badua. Uhvatio je volej iz veoma teške situacije, savladao je golmana Handanovića - 0:1.

Usledili su siloviti napadi Intera, da bi do gola stigli tek u 36. minutu.

Mauro Ikardi je sjajno prošao po levoj strani, uposlio je Jovetića koji nije imao težak zadatak da savlada golmana Udinezea, Karnezisa - 1:1.

Udineze je pretio, imali su par poluprilika, pogodili su i prečku, ali je Inter bio taj koji je držao loptu u svom posedu.

Inter do pobede stiže u 75. minutu, bila je to fantastična reakcija Stevana Jovetića nakon asistencije Biabianija, grudima je uspeo da pošalje loptu u mrežu Udinezea.


Nije bio bezazlen Udineze, pokušavali su preko Vidmera i Zapate, ali promene rezultata nije bilo, ostalo je 2:1. Posebno je bilo opasno u 5. minutu nadoknade, ali je Zapatin šut odbranio Handanović.

U narednom napadu Eder postiže pogodak i stavlja tačku na ovaj meč.

Zdravko Kuzmanović je odigrao ceo meč za Udineze, na drugoj strani Adem Ljajić nije ulazio na teren.

Stevan Jovetić je definitivno igrač utakmice danas, bio je nerešiva enigma za ekipu Udinezea.

Golove pogledajte OVDE.

Zanimljivo, danas se desila i nezapamćena situacija u italijanskom fudbalu, bukvalno niti jedan italijanski igrač nije počeo meč.
Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
realmadridCG4
Sunday, 24.04.2016
00:06

Jo Jo dokazao koliki je Mancini strucnjak.U potpunosti se slazem sa Sarijem u vezi Mancinija...

avatar
HHadzimontagic
Sunday, 24.04.2016
00:02

Jovetic je veliki igrac, odgovara mu Italijanska Liga.

avatar
No ®ules
Saturday, 23.04.2016
23:52

Onaj osjecaj kada trener glumi stručnjaka pa izmiješa tim kao salatu, slecu utakmicu su mu starteri u napadu Biabiani, Ljajic i Palasio pa sta nam Bog da. Od starta prvenstva nije dva puta igrao sa istim sastavom...

avatar
Semberac10
Saturday, 23.04.2016
23:41

Interu treba neki trener koji ima tu strast kao Simeone. Čitave sezone govorim da previše tumba, pravi svaku utakmicu neke druge postave, pa dokle?! Treba nam neki znalac na sredini, koji zna sa loptom. Šta će Melo, Medel i Kongi brat. Prošlo je vrijeme fudbala sa dva zadnja vezna, od koga i šta mi imamo da čuvamo? Najveći primjer i najbolji aa nije neko poređenje al eto, u Zvezdi od Kovačevića, pa ovamo do danas, ono igrači koji kvare igru protivnika, aa ne zna ništa sa loptom, aa kad dodje u poziciju za šut, lopta 25m preko gola.

avatar
Brat Rodrigoo
Saturday, 23.04.2016
23:15

Kasno je za bilo sta, Mancinijeva glupiranja su kostala Inter da ostane bez Lige Sampiona sledece sezone. Jovetic je klasa, jos jednom je to potvrdio, mada dzabe, sledecu Palasio pocinje, jer to je Mancini. I jos samo dodam, Havijer Zaneti je potpisao dozivotni ugovor sa Interom, sto pokazuje velicinu kluba, jer Zaneti, kao najveci igrac u istoriji Intera, to svakako zasluzuje. Forza!

avatar
Navijač Juventusa
Saturday, 23.04.2016
23:10

Joveta da je igrao celu sezonu, sad bi bili drugi ili treci.nA iskoristio bih priliku da cestitam mojima titulu :)n#FinoAllaFine

avatar
Paul George
Saturday, 23.04.2016
23:07

Jovetic je paklen igrac,Mancini koliko je bio dobar igrac,toliko los trener.

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 23.04.2016
22:46

Eto,zamislite kakvog strucnjala na klupi ima Inter kad je ovakvu klasu od igraca kakav je Jovetic Mancini matletirao citavu sezonu...Da je Joveta drugi pa da ode iz Intera na ljeto.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Saturday, 23.04.2016
22:52

Prosečan igrač, krš čak.

avatar
paok
Sunday, 24.04.2016
09:43

Nek si ti jedini rekao pametno. Svi se slazu da je dobar igrac ali ti kao veliki strucnjak kazes da je krs. Verovatno bi voleo da znas tako da igras kao on.

avatar
Kopljanik mlad
Sunday, 24.04.2016
09:10

Ne seri zivota ti...taj krs igrac je bukvalno sam dobio u ligi sampiona sa 21 godinu ..Bajern,Lijon,Liverpul....onda je dosao kod Pelegrinija i sad kod Mancinija... Pelegriniju je u 70 posto slucajeva rijesio utakmicu ili napravio drasticnu razliku a Manciniju doneo prvo mjesto na pocetak sezone...zato krsino ne seri

avatar
Al(a)din
Saturday, 23.04.2016
23:38

Jovetic i Ljajic su najbolji napadacki tandem i Italijanskoj ligi. Jovetic je milion puta bolji od Palasija, ali to je Mancini. Nije ga uvodio u Sitiju da igra cesto, isto to radi i u Interu

avatar
Al(a)din
Saturday, 23.04.2016
23:38

Jovetic i Ljajic su najbolji napadacki tandem i Italijanskoj ligi. Jovetic je milion puta bolji od Palasija, ali to je Mancini. Nije ga uvodio u Sitiju da igra cesto, isto to radi i u Interu