Jovetić u dobrom raspoloženju: "Biću sve bolji!"

Autor: Miloš Marković
petak 02.01.2015.
16:16
Izvor: Sportske.net

Istakao se fudbaler Mančester Sitija lucidnim pogotkom protiv Sanderlenda, očekuje da će u nastavku sezone biti sve bolji.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mančester Siti je u meču sa Sanderlendom izvojevao pobedu, zahvaljujući kiksu Čelsija ušao u žestoku trku za šampionskom titulom.

Stevan Jovetić se na pomenutom meču istakao sjajnim golom, koji možete pogledati OVDE, a crnogorski fudbaler se raduje uzbudljivoj trci sa londonskim rivalom.

"Na nama je da odradimo svoj deo posla, igramo najbolje što umemo, a da se nadamo da će Čelsi izgubiti još koji bod. Tek nam predstoji meč protiv njih, mislim da će to biti jedna sjajna utakmica.", rekao je Jovetić.

Komentarišući svoju igru protiv Sanderlenda, Jovetić ističe zadovoljstvo i optimizam.

"Ostvarili smo važnu pobedu, zaista se osećam dobro. Ovo je bila prva utakmica u poslednje dve nedelje na kojoj sam bio starter, mislim da sam zbog toga i izveden 20 minuta pred kraj, ali osećam se odlično, bolje iz meča u meč i mislim da ću biti sve bolji kako vreme bude odmicalo.", rekao je Jovetić.

Izabranici Manuela Pelegrinija naredni meč igraju u okviru FA KUpa protiv Šefild Vensdeja, a nakon toga i duel sa Evertonom na Gudisonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke