Jovetić "plesao", Ganso pogađao za pobedu Sevilje

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 21.04.2017.
22:50
Izvor: Sportske.net

Sevilja će svim snagama na kraju ove sezone napasti plasman u Ligu šampiona, danas su na svom terenu bili bolji od Granade sa ubedljivih 2:0.

EPA/JULIO MUNOZ
EPA/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Ekipa Horhea Sampaolija je danas u prvoj utakmici 33. kola Primere savladala Granadu sa 2:0 (1:0) i tako ostala u borbi za plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Sevilja je bila daleko bolja ekipa na ovom meču, imali su dosta propuštenih prilika, konačno su ličili na onu ekipu koja je u jednom trenutku bila i konkurent za titulu ove sezone u Primeri.

Već u 4. minutu meča smo videli prvi gol na utakmici. Stevan Jovetić je fantastično "izlomio" svog čuvara, poslao loptu Gansu koji pogađa za 1:0 iz izgledne situacije.

Slobodan udarac Sarabije je otišao pored gola, a i Jovetić je mogao da povisi na 2:0 nakon pola sata igre da je bolje reagovao u kaznenom prostoru.

Pet minuta kasnije i Marijano je mogao da ugrozi gol Granade, ali je ostalo 1:0.

Čim je počelo drugo poluvreme, videli smo gol u mreži Granade. Jovetić je "štiklom" dodao do Sarabije, ovaj je uputio pravovremeni pas ka Gansu koji postiže gol za 2:0.

Postigla je Sevilja još jedan gol koji je poništen zbog ofsajd pozicije, Korea je uspeo da ubaci loptu u mrežu, ali je sudija poništio ovaj gol.

Do kraja je domaćin bez problema održao prednost, pa zasluženoslavi tri boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Saturday, 22.04.2017
12:46

Odlicno za Real jer ce Atletiko morati da se potrudi ako zele zadrzati 3. mesto.

avatar
НемањаЦзБг
Saturday, 22.04.2017
07:38

Са убедљљивих 2:0. Ма разбили су их ...