Jovetić: ''Nemam nikakvih problema sa Ikardijem''

Autor: Beta Beta
utorak 29.12.2015.
20:58
Izvor: Beta

Crnogorski fudbaler tvrdi da je u ekipi Intera sve u najboljem redu.

BETA/AP Photo/Luca Bruno
BETA/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Fudbaler Intera Stevan Jovetić rekao je danas da nema nikakvih problema sa kapitenom ekipe Maurom Ikardijem, kao i da se razumevanje među njima poboljšava.

"Odnos sa Ikardijem? Nemam nikakvih problema sa njim, ni na terenu ni van njega. Nismo često igrali zajedno, ali on je sjajan igrač i sjajan tip i popravićemo međusobno razumevanje", rekao je Jovetić novinarima u Dohi.  

Inter će u prestonici Katara igrati prijateljsku utakmicu protiv Pari Sen Žermena.

Mediji i navijači često su ove sezone kritikovali partije ove dvojice napadača kada su zajedno u timu, iako Inter beleži sjajne rezultate i trenutno je prvi na tabeli Serije A.

Prvenstvo Italije nastavlja se sledeće nedelje, a protivnik "nerazura" biće Empoli.

"PSŽ će biti sjajan test za nas. Nadamo se dobrom rezultatu da bismo se pripremili za nastavak prvenstva i utakmicu sa Empolijem", rekao je Jovetić u Dohi, a preneli italijanski mediji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 29.12.2015
23:39

Mislim da izmedju njih dvojice nema nikakvih problema. Dobro ce nam doci ta utakmica sa PSZ, tada bi Mancini mogao da postigne dogovor oko prelaska Van Der Vila. Negde sam procitao da je pored Van Der Vila, Mancini zainteresovan i za Rabioa i Lavecija. Rabio bi bio jos jedno dobro pojacanje za nas, Laveci bi bio top pojacanje za nas, ali bice tesko dovesti Lavecija. Handanovic - Van Der Vil, Miranda, Muriljo, Teles - Biabany, Brozovic, Rabio, Ljajic - Laveci, Ikardi.