Jovetić: "Bila nam je neophodna pobeda protiv Napolija"

Autor: Beta Beta
sreda 20.01.2016.
12:30
Izvor: Beta

Fudbaler Intera Stevan Jovetić rekao je danas da je njegovom timu bila potrebna pobeda protiv Napolija u Kupu Italije.

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Inter je sinoć pobedio Napoli sa 2:0 i plasirao se u polufinale Kupa Italije.

Ekipa Roberta Mančinija je pobedila u samo jednoj od poslednje četiri utakmice u Seriji A, a Jovetić se nada da će pobeda protiv Napolija vratiti ekipu na pobednički put.

"Ovo je pobeda koja nam je bila potrebna, pobeda protiv dobre ekipe na teškom gostovanju. Ceo tim je odigrao dobro", rekao je Jovetić za italijanske medije.

Jovetić je bio strelac prvog gola na sinoćnjem meču, dok je drugi postigao srpski fudbaler Adem Ljajić na asistenciju crnogorskog reprezentativca.

"Oduševljen sam svojim golom, ali i učinkom cele ekipe. Napoli je ekipa koja može da vam napravi dosta problema, ali mi smo stvarali šanse i postigli dva gola. Moramo da nastavimo ovako, sledi nam meč protiv Karpija i moramo već sada da počnemo da razmišljamo o njima", rekao je Ljajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barcelonista
Wednesday, 20.01.2016
14:20

To Jojo majstore! Kakvu si golcinu zabio uuufffff. Ikardi ti krade mjesto bezveze, zbog kapitenske trake :) Imam osjecaj da Jovetic za ovih 26 godina jos nije pokazao svoj puni potencijal. Mislim da bi njemu najbolje legla Spanska liga, jer je tehnicki bolja i ljepsa.

avatar
StormyLBZ
Wednesday, 20.01.2016
14:57

Ne krade njemu Ikardi mesto, i ne zbog kapitenske veruj mi, njemu krade mesto Mancini i njegova taktika, njih dvojicu upariti u napad i na krilima Ljaljic i Guarin i dovesti nekog zadnjeg veznog (ne Felipe Mela) pored Medela. Jer su i Ikardi i Joveta strasni igraci, samo su razlicitog profila, zato ti se cini da je Ikardi losiji.

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 20.01.2016
21:32

..ne mozes da kazes da mu Ikardi krade mjesto,ipak je prosle godine bio prvi strijelac lige a ove godine je vec dao 8 golova! Drgaciji su tipovi napadaca,ipak Joveta nije klasicni spic,nema po meni izrazito izrazene po meni osnovne karakteristike klasicnog spica koje ima Ikardi a to su igra glavom i njuh za gol! Najbolje bi bilo kad bi ih upario zajedno,to bi bilo vrh..

avatar
StormyLBZ
Wednesday, 20.01.2016
17:17

čombe, naravno da bi Guarin igrao krilo, jer covek trci ko blesav, ima razoran sut, i dobru tehniku, vidis i sam da od onog Perisica bas i nema neke vajde!

avatar
No ®ules
Wednesday, 20.01.2016
16:44

Guarin je valjda prodat i to za dobre novce. Kondogbia je zadnji vezni, ali Medel mu zauzeo mjesto, cudo je Mančo.

avatar
čombe
Wednesday, 20.01.2016
16:09

Ti bi guarina na krilo??