Još uvek nema dogovora između "Plavaca" i Košte!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 15.02.2017.
17:33
Izvor: Sportske.net

Španski reprezentativac je ove zime bio dovođen u vezu sa odlaskom iz kluba, Čelsi pokušava da ga "veže" novim ugovorom ali za sada nema pomaka u pregovorima.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Svi se sećamo sapunice koja se stvorila oko napadača Čelsija Dijega Košte pre nekih mesec dana, kada je obelodanjeno da je nakon rasprave sa lekarskim osobljem ušao u "klinč" i sa Antonijom Konteom.

Krenula je tada lavina priča o njegovom odlasku sa "Bridža", sve je dobilo na težini kada je otkriveno da bivši fudbaler Atletiko Madrida ima unosnu ponudu iz Kine, tačnije od tamošnjeg Superligaša Tjanđina.

Ipak, Košta i Konte su rešili sve nesuglasice, reprezentativac "Furije" se vratio u prvi tim i nastavio da trese protivničke mreže.

Od tada su krenule priče i o produžavanju Koštinog ostanka u Londonu, iako ima još dve pune sezone ugovora sa klubom.

Čelsi želi da ga zadrži na duži vremenski period, kako je nesumnjivo jako bitan šraf u Konteovoj mašineriji, ali prema poslednjim informacijama pomaka u pregovorima sa napadačem još uvek nema.

Konte je izjavio da očekuje da 28-godišnji napadač ostane još dugo na "Bridžu", videćemo da li će se Italijanove reči zaista obistiniti.

Podsetimo, Dijego Košta je u London stigao 2014. godine iz Atletiko Madrida, za sumu od 32 miliona funti, a od tada je u dresu "Plavaca" odigrao 104 meča u svim takmičenjima i postigao 52 gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 16.02.2017
01:09

neće ga ni biti sigurno, ubjedjen sam da se vraća u Madrid, da igra na novom stadionu. Atletiko je konacno prosle sezone zaradio pare na tv pravima

avatar
West London
Wednesday, 15.02.2017
20:32

Navodno je usmeno prihvation 225 000 £ tjedno,plus 9 milijuna £ bonusa,nadam se da je ovo istina,jer ako ode bit će svega,za njega naći rješenje bi bilo teško,samo da ostane još 4-5 sezona,i mi smo automatski time dobili najvrijednije pojačanje#CFC COME ON BLUES :)

avatar
Can Demir
Wednesday, 15.02.2017
19:55

Siguran sam da će Diego produžiti ugovor. Nadam se da će se vratiti golovima jer prosto takav igrač kao što je on je zlata vrijedan.

avatar
Red Demon
Wednesday, 15.02.2017
18:47

Male su sanse da Kosta ostaje pa on je i proslo leto hteo da ide, ovo sigruno nece propustiti.

avatar
SAB
Friday, 17.02.2017
11:29

koliko si siguran da je proslog leta hteo da ide? jel ti to mozda licno rekao?