JOŠ SAMO POTPIS - Matjaž Kek potvrdio: ''Stisak ruke je rekao sve!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.05.2017.
11:46
Izvor: Sportske.net, vecer.com

Čovek koji se proteklih nedelja pominjao kao potencijalni trener Crvene zvezde u narednoj sezoni, otklonio je sve dileme vezane za tu temu.

Epa/Robert Ghement
Epa/Robert Ghement

Povezane vesti

Podsetimo, samo nekoliko sati posle ostavke Miodraga Božovića, u srpskim medijima se pojavila vest da će novi trener Crvene zvezde biti Matjaž Kek, ali tek od leta, kada mu istekne ugovor sa Rijekom.

U međuvremenu je kao privremeno rešenje angažovan Boško Đurovski, što je samo dodatno podgrejalo priče na temu Kekovog dolaska na Marakanu.

Na ovu temu se dosta pisalo i u hrvatskim i u slovenačkim medijima, pojavile su se čak i sumnje da je možda i Zdravko Mamić ''umešao prste'' u celu priču kako bi destabilizovao Rijeku u borbi za titulu sa Dinamom, ali sada su konačno sve dileme rešene.

Matjaž Kek je u intervjuu za slovenački ''Večer'' otkrio svoje konkretne planove za sledeću sezonu, posle čega je postalo jasno da od dolaska u Zvezdu - nema ništa!

Doduše, još ništa nije potpisao kada je novi ugovor u pitanju, ali evo kako je prokomentarisao priče o navodnom interesovanju Zvezde za njega.

''Ništa. Razne informacije, špekulacije, nagađanja, prodavanje magle... sve je to deo igre. Neko negde nešto kaže, često čak i bez osnova i iz toga krene čitava halabuka.

S Rijekom imam ugovor do 15. juna, ali dogovorili smo da ostanem do leta 2021. godine. U ovom trenutku mi ne treba ništa više, ne žurim sa papirima.

Sa predsednikom, koga veoma poštujem, postigao sam usmeni dogovor, a stisak ruke je sve rekao. Papirologija će lako da se završi kasnije. Sv moja razmišljanja, sva energija su vezani za Rijeku i njen pojekat. Zašto bih razmišljao o nečem drugom'',
poručio je Kek.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke