Još dobrih vesti za navijače Barse!

Autor: Miloš Marković
utorak 17.11.2015.
10:38
Izvor: Sportske.net

Ohrabrenje pred El Klasiko.

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona u subotu igra prvi el Klasiko ove sezone na Santjago Bernabeu.

Za ovu priliku, Katalonci će najverovatnije morati da počnu bez Lea Mesija, bez obzira na činjenicu da je Argentinac počeo da trenira sa prvim timom, nakon perioda oporavka od povrede zadobijenepre gotovo dva meseca.

Mesi je protekli period proveo radeći sa B timom, a od juče je na treningu prvog tima.

Španski mediji najavljuju da bi Luis Enrike Mesiju mogao da pruži određenu priliku i ubaci ga na teren, makar na pola sata.

On će meč početi sa klupe, a dobiće priliku u drugom poluvremenu, slično kao protiv Atletiko Madrida, kada je ušao u igru i postigao pobedonosni gol.

Inače, osim Mesija, treninzima se vratio i Ivan Rakitić, koji je bio van stroja od 4. novembra zbog povrede mišića potkolenice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ppera 1
Tuesday, 17.11.2015
14:30

Pokušavam da shvatim koje su to nove dobre vesti, ali priznajem da ne uspevam. To da će Messi početi meč sa klupe i da će možda ući u 2. poluvremenu (a možda i neće?) je poznato danima u nazad, a što se Rakitića tiče to što je počeo da trenira ne znači i da će igrati. U slučaju da ipak zaigra, ali 'ima nameru' da pruži lošu partiju (kako to samo on zna), bolje je da igra bilo ko drugi, ali ako 'ima nameru' da odigra dobro, onda je dosta bitan igrač...