'Jorgandžije' veruju u uspeh protiv Bajera

Autor: Beta Beta
sreda 25.02.2015.
01:05
Izvor: Beta

Madriđani veruju da mogud da izvuku "pozitivan rezultat" protiv Bajera iz Leverkuzena u predstojećoj utakmici u Ligi šampiona.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Fudbaleri Atletiko Madrida sutra od 20.45 u Leverkuzenu igraju protiv Bajera prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona. šampion španije u dobroj situaciji ulazi u utakmicu, pošto je u grupnoj fazi Lige šampiona izgubio samo jednom, u septembru od Olimpijakosa 2:3.

"Utakmica u Ligi šampiona je uvek posebna, nedeljama iščekujemo ovaj duel. Igramo protiv nemačkog kluba i biće teško. Nemaju dobre rezultate u Bundesligi ove sezone, ali mislim da će se to promeniti. Poštujemo protivnika, ali ulazimo u utakmicu sa željom da ostvarimo pozitivan rezultat koji će nam doneti prednost uoči revanša", rekao je golman Atletika, Moja.

Atletiko u utakmicu ulazi pobedom od 3:0 protiv Almerije, a Bajer je odigrao nerešeno sa Augsburgom 2:2.

"Dobro je kada vaš protivnik u meč ulazi u lošem raspoloženju, ali kada igrate u ovako važnom takmičenju to se zaboravlja. Bajer ima dobre napadače. (Hakan) Kalhanoglu odlično izvodi slobodne udarce, ali najbolja stvar kod Bajera je to što je ekipa jedinstvena", rekao je Moja.

Atletiko drugi put uzastopno igra u nokaut-fazi, a prošle sezone stigao je do finala, u kome je izgubio od gradskog rivala Reala sa 1:4. Ekipa Dijega Simeonea je u poslednjih devet utakmica na gostovanjima u Ligi šampiona pobedila pet puta i izgubila samo jednom.

U timu španskog šampiona neizvestan je nastup Kokea i Tijaga, zbog povrede mišića.

Otkako je Bajer 2002. godine igrao u finalu Lige šampiona, nijednom nije prošao u četvrtfinale. Nemački tim se plasirao u osminu finala zahvaljujući pre svega dobroj odbrani, pošto je u grupnoj fazi u šest utakmica primio samo četiri gola a postigao je sedam.

Fudbaler Bajera Omer Toprak propustiće sutrašnju utakmicu zbog suspenzije, a neizvestan je nastup Larsa Bendera i Tina Jedvaja.

"Imamo kvalitetan tim i želimo da odigramo što više utakmica u Ligi šampiona", rekao je Toprak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke