Jokanov Fulam vezao dve pobede, opstanak na vidiku

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.04.2016.
23:00
Izvor: Sportske.net

Fudbalerima Fulama pošlo je za rukom da vežu dva trijumfa u engleskom Čempionšipu prvi put od kada je srpski trener Slaviša Jokanović preuzeo ekipu.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Puna tri meseca bilo je potrebno Slaviši Jokanoviću i njegovom timu da zabeleže dve uzastopne pobede u Čempionšipu i naprave značajan korak ka opstanku u ligi.

Nakon subotnjeg trijumfa nad Milton Donsima na domaćem terenu (2:1) fudbaleri Fulama su večeras kao gosti savladali ekipu Prestona rezultatom 2:1 (2:1) čime su napravili krupan korak ka opstanku u Čempionšipu.

Fulam je poveo već u petom minutu golom Rosa Mekormaka, ali je Vermijl poravnao rezultat posle 20 minuta igre u nastavku.

Pobedu i, reklo bi se, ključna tri boda u borbi za opstanak Fulamu je doneo Musa Dembele pogotkom u 74. minutu susreta.

Šest kola pre kraja Fulam ima sedam bodova prednosti u odnosu na Milton koji je prvi u opasnoj zoni, ispred Čarltona i Boltona. U 41. kolu Fulam dočekuje Kardif i ukoliko upiše novu pobedu može se reći da je opstanak osiguran.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Wednesday, 06.04.2016
00:43

Samo ovaj McCormack i Dembele mu i igraju nesto, ostali su blagi ocaj. Naravno Jokan je to zatekao tu, nadam se da ce ih prodrmati dovoljno da ostanu u ligi. Nevjerovatno simpaticna ekipa bili one godine kada su igrali finale LE. Hangeland, Deni Marfi, Daf, Zamora, Gera, Andi Dzonson, Konceski, Dempsi, Etuhu, Pantsil, mocna ekipa skroz :)

avatar
dacha
Tuesday, 05.04.2016
23:05

ajmo jokane...