Jokanov Fulam brojao do pet protiv Stamovog Redinga!

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.12.2016.
18:06
Izvor: Sportske.net

Izabranici srpskog stratega slavili su na svom stadionu u okviru 19. kola Čempionšipa.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Jokanovićeva ekipa je na "Krejven Kotidžu" dočekala trećeplasirani Reding, pokazali su da umeju sa najboljim ekipama i sada se nalaze na samo dva boda od plej-of pozicija.

Podsetimo, srpski strateg je minule sezone preuzeo Fulam koji je tada bio pri samom dnu tabele, ove sezone su sasvim dobri, a još jednom su dokazali da umeju da "skidaju skalpove" favoritima.

Na kraju je Reding ispraćen iz Londona sa pet golova u mreži, gosti nisu nijednom zatresli mrežu golmana Fulama Dejvida Batona, te je na semaforu nakon poslednjeg sudijskog zvižduka stajalo 5:0.


Reding je sam načeo spostvenu mrežu, kako je Ganter u 15. minutu savladao Al Habsija.

Sa tim rezultatom se otišlo na poluvreme, domaća ekipa je imala 11 šuteva ka golu Redinga, gosti su samo jednom oprobali svoju sreću.

Dominacija domaćina je bila na programu i u nastavku, a sve toje u 49. minutu krunisao Kris Martin.

Bivši igrač Hala Sone Aluko je povisio na 3:0 u 68. minutu, samo tri minuta kasnije je bivši fudbaler Seltika Stefan Johansen otklonio sve dileme postigavši četvrti gol za domaću ekipu. Konačan rezultat je postavio Kris Martin, svojim drugim golom.

Fulam je nakon ovog ubedljivog trijumfa 10. sa 28 bodova, samo dva manje od Noriča koji je na šestom mestu koje vodi u plej-of, dok je Reding treći sa 34 osvojena boda iz 19 kola.

Tabela Skaj Bet Čempionšipa


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Rezultati svih mečeva 19. kola:

rezultati 19. kolo cempionsip

Od 18:30h Lids junajted - Aston Vila

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke