Jokana želi još jedan premijerligaš!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.05.2015.
12:38
Izvor: Sportske.net

Srpski stručnjak je na ceni, njegov veliki uspeh sa Votfordom izazvao je veliku pažnju, pa se popularni Jokan sada nalazi na slatkim mukama.

footballleagueworld.co.uk
footballleagueworld.co.uk

Povezane vesti

Iako još uvek nije izvesno da li će čelni ljudi Votforda produžiti saradnju sa Slavišom Jokanovićem, sve je izvesnije da ćemo srpskog stručnjaka naredne sezone gledati u elitnom rangu takmičenja na Ostrvu.

Naime, Jokanović će ovih dana razgovarati sa vlasnikom kluba i pokušati da dogovori nastavak saradnje koja je u Čempionšipu dala sjajne rezultate. Srbinu je posle velikog uspeha koji je ostvario, sigurno prvi prioritet da u Premijerligi nastavi prelepu priču sa Votfordom, ali ako do dogovora i ne dođe, Jokanović ne treba mnogo da brine.

Više nije nikakva tajna da se Sanderlend interesuje za njegove usluge, ali prema poslednjim informacijama iz engleskih medija, još jedan premijerligaš želi Jokana na svojoj klupi u narednoj sezoni.

U pitanju je Njukasl, koji se takođe bori za opstanak u Premijer ligi i čiji čelnici takođe nestrpljivo čekaju rasplet Jokanovićevih pregovora sa Votforom o nastavku saradnje.

Naravno, dosta će zavisiti i od toga da li će ''Svrake'' uspeti u finišu sezone da izbegnu ispadanje u Čempionšip, a ako taj cilj ostvare u preostala dva kola, možda se dogodi da uskoro gledamo ''srpski Njukasl'', sa Slavišom Jokanovićem na klupi i Aleksandrom Mitrovićem u napadačkim redovima.

Ipak, kako sada stvari stoje, mnogo ''kockica'' treba da se poklopi da bi epilog bio baš takav.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nani
Monday, 11.05.2015
12:23

ne treba da ode niti mislim da hoce..izborio je sa Votfordom Pl i sad da ode, ne treba mu to..lepo se pojaca sa votfordom sa par igraca i dosta..nsamo da sl sezone opstane u Pl i lepo mu se pise

avatar
Literate
Sunday, 10.05.2015
13:47

Al se progura Jokanovic. Svaka cast.