Jokan uživa u Fulamu, pohvale na sve strane

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 18.04.2017.
10:29
Izvor: Sportske.net

Mediji bliski Fulamu imaju samo reči hvale za srpskog trenera.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Slaviša Jokanović nastavlja svoju poteru ka Premijer ligi, iako im pre početka ove sezone niko za to nije davao šanse.

Mediji hvale srpskog trenera koji je uspeo da u tim uvede disciplinu i da donese neki novi, napadački fudbal, fudbal koji je donekle i zaboravljen na "Krejven Kotidžu".

Niko nije postigao više golova u ovoj sezoni Čempionšipa od Fulama, što je impresivno iako su dva glavna igrača napustila tim, Musa Dembele i Ros Mekkormak.

"Pronašli smo rešenje sa drugim igračima. Mi igramo atraktivan fudbal. Znam da je važnije pobediti, ali mislim da je ovo najbolji način igre za nas i sigurno ćemo u istom ritmu nastaviti do kraja Čempionšipa", rekao je Slaviša Jokanović.

Jokanovićeva postava u meču protiv Aston Vile koji je odigran u ponedeljak i u kojem je slavila ekipa našeg trenera, nalazilo se čak 6 igrača koje je tokom letnje pauze doveo naš stručnjak i to ne za veliki novac.

Svakako da je ovo još jedan u nizu velikih uspeha našeg stručnjaka, mi mu od srca želimo plasman u Premijer ligu već ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 18.04.2017
11:08

Тежак распоред има Фулам да дође макар до тог 6. места, а и после у борби 4 екипе само једна пролази... али пуно среће и по могућству пласман у елиту Јокану и Фуламу!

avatar
Tuesday, 18.04.2017
10:38

Svim srcem uz Jokana i Fulam! Nesto mi je sad palo na pamet da pitam ako neko zna mada tesko da se to pouzdano zna, za koga je navijao Del Boj?:-D

avatar
LoleRava
Tuesday, 18.04.2017
11:25

Mislim da je Kristal Palas ali nisam skroz siguran.

avatar
LoleRava
Tuesday, 18.04.2017
11:55

Pa,bas tako,sve si rekao,nemam sta da dodam :)

avatar
Tuesday, 18.04.2017
11:39

Ti to zbog sala u prvim epizodama? :-D Da, i to je jedna od teorija u nizu, Milvol, Celzi, Kristal Palas, valjda je bar jedan od ta tri tima, ali fora je u tome sto to nikad necemo ni saznati, potpuno je slobodna interpretacija omogucena:-D