Jokan preuzeo Votford!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.10.2014.
12:52
Izvor: Sportske.net

Novi, veliki izazov za nekadašnjeg trenera Partizana i reprezentativca Jugoslavije - Slaviša Jokanović nastavlja trenersku karijeru na Ostrvu! Hoćemo li ga gledati i u Premijer ligi?

bangkokpost.com
bangkokpost.com

Povezane vesti

Neočekivane vesti stižu danas iz Engleske. Srpski stručnjak Slaviša Jokanović imenovan je za novog stratega Votforda, preneli su vodeći tamošnji mediji!

Četrdesetšestogodišnji Srbin će na klupi ovog kluba naslediti Bilija Mekinlija, koji je smenjen samo osam dana pošto je imenovan na tu funkciju!?

I ne samo to, Jokanović je postao već četvrti trener Votforda ove sezone, pošto su redom odlazili Đuzepe Sanino, Oskar Garsija (zbog zdravstvenih problema) i pomenuti Bili Mekinli, kome ni četiri osvojena boda u prethodne dve utakmice nisu bila dovoljna da se zadrži duže od osam dana na klupi Votforda.

Inače, ovaj klub ne stoji loše na tabeli Čempionšipa, trenutno je treći, ali sa istim brojem bodova kao i Norič i Notingem. Ali, u poslednjih pet kola su upisali samo dve pobede, uz tri remija, što očigledno nije po ''ukusu'' čelnika kluba.

Što se tiče Jokanovića, on je u dosadašnjoj karijeri najviše uspeha imao na klupi Partizana, sa kojim je osvojio duplu krunu, zatim je bio uspešan i na Tajlandu, sa Muangtong Junajtedom, gde je takođe osvojio titulu, a onda imao i kraće epizode u Levskom iz Sofije i španskom Erkulesu.

Ovo će mu biti prvo trenersko iskustvo na Ostrvu, ali tamo ga, naravno, pamte iz igračkih dana, dok je nosio dres londonskog Čelsija, od 2000. do 2002. godine.













Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke