Jokan objasnio kako je nadmudrio Beniteza!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 12.03.2017.
12:52
Izvor: Sportske.net

Srpski strateg je nastavio da upisuje sjajne rezultate sa Fulamom, juče je na "Sent Džejms Parku" savladan i Njukasl.

Screenshot: skysports.com
Screenshot: skysports.com

Povezane vesti

Izabranici Slaviše Jokanovića apsolutno su nadigrali "Svrake" u jučerašnjem meču 37. kola Čempionšipa i na krilima 16-godišnjeg Rajan Sesenjoa upsiali trijumf od 1:3, više o susretu OVDE.

Jasno je da Jokanović na raspolaganju ima daleko slabili igrački kadar od onog koji na raspolagnju ima Rafa Benitez, ali je uprkos tome Srbin nadmudrio renomiranog španskog stručnjaka.

Nakon nove pobede, ekipa sa "Krejven Kotidža" je na korak od doigravanja za plasman u Premijer ligu, što bi bilo neverovatno dostignuće za tim koji se minule sezone jedva spasio ispadanja.

Nakon susreta, medijima se obratio i bivši trener Partizana, koji je pojasnio šta je bio ključ u pobedi njegovog tima nad favorizovanim rivalom.

"Verujem da će Njukasl igrati u Premijer ligi naredne sezone.

Oni igraju drugačiji fudbal. Oslanjaju se na fizikalije kako su veoma snažan tim. Očekivali smo da će pokušati da napadaju iza naših bekova, te smo izbegli takve situacije. Nakon 36 utakmica, biću veoma iznenađen ako Njukasl ne bude igrao Premijer ligu
", počeo je Jokanović.

"Što se nas tiče, igrali smo veoma dobar fudbal. Pokušali smo da dobijemo utakmicu. Igrali smo svojim stilom, lopta se puno kretala, imali smo kontrolu i čini se da smo bili odlučniji.

Na kraju krajeva, verujem da je moj tim zaslužio ovaj rezultat. Ovo je veliki korak za nas. Sve je otvoreno, postoje timovi sa više bodova od nas.

Nismo u poziciji da razmišljamo o promociji, ali ćemo dati sve od sebe da uđemo u prvih šest. Ako budemo imali snage za to, onda ćemo imati i 25% šansi da naredne sezone budemo u Premijer ligi
", iskren je Slaviša Jokanović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Elliott Roger
Sunday, 12.03.2017
16:45

Jos jedan navikani balkanac i ništa više!

avatar
dock
Sunday, 12.03.2017
17:03

Hah, a ti si jos jedan Balkanac koji ima misljenje o svemu, a ponajvise o stvarima i ljudima koje ne poznaje.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 12.03.2017
17:51

Napusto sajt! Ovo je strašan trener, potcenjen kod nas, i Srbin je a ne balkanac!

avatar
Realan tip
Sunday, 12.03.2017
14:34