Jokan GAZI redom! Nova pobeda, opstanak sve izvesniji!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.04.2016.
17:59
Izvor: Sportske.net

Ekipa Fulama sve je bliža opstanku u Čempionšipu, posle današnje treće uzastopne pobede.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Posle dva uzastopna trijumfa (protiv Miltona i Prestona), ekipa Fulama koju sa klupe predvodi Slaviša Jokanović, danas je pred svojim navijačima na ''Krejven Kotidžu'' bila bolja i od Kardifa, koja je u trci za plasman u Premijer ligu.

Ovaj duel okončan je rezultatom 2:1 u korist Fulama, a zahvaljujući novom porazu Miltona (0:4 protiv Roterama), Fulam je za još tri boda pobegao od zone ispadanja i sada ima čak 10 bodova više od Miltona koji je prvi ''ispod crte''.

Prvi su do gola stigli gosti iz Kardifa, koji su u 41. minutu meča poveli pogotkom Imersa, ali je drugo poluvreme donelo potpuni preokret.

Na izjednačenje se nije dugo čekalo. Već u prvom minutu nastavka, Parker je na asistenciju Dembelea savladao golmana Maršala - 1:1.

Činilo se da će ovim rezultatom biti i okončan meč na ''Krejven Kotidžu'', ali u trećem minutu sudijske nadoknade, Hindman je postigao pobedonosni gol za Fulam, koji se ovim trijumfom popeo na 17. mesto na tabeli Čempionšipa, pet kola pre kraja sezone.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Saturday, 09.04.2016
19:57

Фулам игра одличан фудбал али није их хтело у више наврата ове сезоне. Скоцкаће Јокан екипу и онда догодине премијер лига.

avatar
Chella_ynwa
Saturday, 09.04.2016
18:32

Od kako je dosao, Fulam igra odlicno samo nisu imali srece. Nekoliko utakmica su vodili pa gubili na kraju.