Jojić donosi radost ''jarčevima'', a Merkelova slavi na tribinama!

Autor: Milovan Longinov
petak 07.04.2017.
11:33
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Srpski fudbaler se vraća u svoju formu.

EPA/BERND THISSEN
EPA/BERND THISSEN

Povezane vesti

Fudbaler Kelna Miloš Jojić na poslednja dva meča postigao je dva pogotka i podsetio na neke bolje dane. Pogodio je u porazu od Hamburgera, i postigao jedini gol u pobedi nad Ajntrahtom.

''Nisam znao da je Angela veliki navijač Kelna, ali znam da je bila na utakmici. Video sam kako se radovala kad sam postigao pogodak'',
rekao je Jojić za Novosti.

Jojić je ipak ostao skroman i ne želi da se uzdiže posle četiri dobre utakmice u kojima je konačno igrao kao starter i to u nizu.

''Svakako da su golovi jako važni, ali meni je prvenstveno bitno da sam konačno dobio pravu šansu i da polako hvatam ritam. Pošten rad i strpljenje Bog nagradi, kao mene trenutno što nagrađuje dobrim igrama i golovima''.


Jojić ni sam ne zna odgovor zbog čega tokom prethodnih nekoliko meseci nije dobijao šansu.

''Kvalitet nije sporan. A zbog čega sam čekao ovoliko dugo na pravu šansu? I sam bih voleo da znam. Sve vreme sam radio i dalje radim pošteno, profesionalno na visokom nivou. Kako kažu naši ljudi, "ko zna zašto je to tako trebalo da bude". Svi planovi su mi vezani za Keln. Imamo još sedam utakmica, želim da iskoristim maksimalno svaki minut koji budem proveo na terenu'', zaključio je Jojić.

Keln je trenutno peti na tabeli sa 40 bodova, isto koliko ima i Herta, dok Franjburg ima 38, tako da će ova tri tima voditi veliku bitku za dva mesta koja vode u Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Friday, 07.04.2017
12:03

angela koza:-D Ne verujem da je navijac Kelna, rodjena je u Hamburgu, ali jeste je obradovala atmosfera kad je pao gol. Veliki je navijac elfa, to znam.