Jedna i najteža utakmica odlučuje o Mihinoj sudbini u Milanu?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 15.03.2016.
11:04
Izvor: Sportske.net

Siniša Mihajlović će teško zadržati posao u Milanu, ali je svojom krivicom, već zbog tvrdoglavosti Silvija Berluskonija.

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Gazeta delo Sport danas prenosi informacije iz izvora bliskih klubu da će Mihajlović ostati na San Siru pod jednim uslovom - ukoliko osvoji Kup Italije.

Silvio Berluskoni je navodno nezadovoljan igrom i rezultatima ekipe, mada navijači staju u odbranu našeg stručnjaka zbog činjenice da ovaj tim Milana nema kvalitet za najveća dela.

Berluskoni je ponovo spreman da menja trenera, ali bi jedna utakmica ipak mogla da ga natera da promeni mišljenje - eventualna pobeda nad Juventusom u finalu Kupa Italije.

Gazeta navodi da Berluskoni ima drugačiju viziju o fudbalu od srpskog trenera i da je to glavni razlog njihovih razmirica.

Treće mesto i povratak u Ligu šampiona je gotovo nemoguća misija, odlična Roma je pobegla na +11, pa je Kup Italije jedini potencijalni spas sezone.

Milan je šesti na tabeli sa 48 bodova, šest manje od Intera i Fiorentine i realno je da u najboljem slučaju ''rosoneri'' mogu do plasmana u Ligu Evrope.

Finale Kupa Italije na programu je 21. maja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Riki Kaka_fb
Tuesday, 15.03.2016
16:09

kako Milan igra los i ne gledljiv nogomet pa to je cudno jedno, kako igraci izgledaju mrtvo i ne motivirano, dobio daleko najveca pojacanja u zadnji 5 godina i toliko je podbacio protiv malih cudo jedno da jedan chievo dominira protiv Milana i atalnata ,katastrofa je Milan bio protiv mali i bit ce dok je miha trener koji nije skuzio da vodi Milan a ne carpi pricao je price davao je velika obecanja i posteno ako je pao na veroni i chievu neka se sad iskupi protiv juventusa ako i tu pade nema sta vise traziti

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Tuesday, 15.03.2016
18:12

Pao je i na Karpiju...

avatar
jv
Tuesday, 15.03.2016
16:04

Sinisa je ocajan trener, osvojio kup ili ne. Mi sa njim jednostavno nemamo buducnost.

avatar
Realan tip
Tuesday, 15.03.2016
15:18

Miha je nepredvidiv lik u svemu, osim u neuspjehu, sa njim kao trenerom, on je zagarantovan.

avatar
disqus_CkAY5JIxzW
Tuesday, 15.03.2016
13:54

Vala nije ni Miha zasluzio da oatane. Rekao je da moze biti trece, a zavrsit ce sesti, ima tu i njegove krivice

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Tuesday, 15.03.2016
15:10

Rekao je (ne bas ni tako davno) da mozemo da budemo cak i prvi iako je svima bilo jasno da cemo tesko i do LS, a na pocetku je najavljivao i da ce svi da nas se plase koliko cemo da budemo mocni te da nam (ili njemu) potrebno samo vreme za to Hahaha Taj covek je neverovatan, mi imamo cak 39 izgubljenih bodova (?!) u 29 kola, svaku drugu-trecu utakmicu napravi neki eksces i vise se prica o njemu nego o igracima, a navodno bismo trebali da razmisljamo o njegovom ostanku u ACM?! Nije samo Sinisa Mihajlovic kriv, nije cak ni pretezno, mozda ni izbliza pretezno, ali isto tako nije ni kalibar i format za nas, jednostavno NIJE taj rang i tu svaka prica mora da se zavrsi! NIJEDNA utakmica od ovih deset do kraja mi nije sigurna u smislu toga da li cemo je dobiti ili ne.

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Tuesday, 15.03.2016
15:39

Mozda je mlad, ali nije neiskusan, covek vec osam godina to jest osam sezona samostalno vodi klubove u Italiji. Ipak sam onda za tu drugu opciju da dodje neko drugi jer nije meni samo njegova (pre svega takticka) strucnost ta koja mi ne da mira, ima toga jos Hahaha

avatar
wsaydxert
Tuesday, 15.03.2016
15:24

On je mlad u trenerskom poslu i treba mu dati vremena. Sa ovakvom ekipom koju on ima nijedan trener ne bi mogao da osvoji ni belgijsko prvenstvo, a kamoli italijansko. Milan je bio pred propadanjem i ne moze odmah da dodje do rezultata, a menjanje trenera na godinu dana ili sest meseci nije resenje. Moraju njemu da daju sansu bar jos sledece sezone, ili da dovedu nekog drugog pa da budu strpljivi. A s obzirom na to da Berluskoni hoce da bude i trener, a strpljenja nema uopste, Milan ce menjati trenere na godinu dana, ili ce, sto je malo moguce, ali dobro, sacuvati Mihajlovica i naredne sezone. Jer Sinisa ima potencijal da postane dobar trener.

avatar
Tuesday, 15.03.2016
13:25

Trener i predsednik nemaju istu viziju igre??? Evo kljucnog problema vecien klubova koji danas zaosaju za nekim drugim Milan, Real Madrid pre svih, predsednici koji nisu igrali fudbal koji nisu imali ni dan trenerskog posla koji nemaju nijednu utakmicu da su ista uradili imaju nekakve vizije kako njihov tim treba da igra i koji igraci, a tako uglavnom ne moze. Beluskoni bi da bez ulozenog evrica njegov tim igra kako? Da ima nikakve igrace i da ima trofeje? Na stranu Mihajlovic ali ne postoji trner koji moze sa prosekom bez lidera da uradi bilo sta. OK mozd aFergi ali i on je imao lidere u timu uvek. I ko bi ga zamenio? To finale moze biti veoma bitno, ali samo zbog jedne utakmice ne treba izgubiti jso jednu sezonu.

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Tuesday, 15.03.2016
14:10

Znas kako, Berluskoni se sad mozda plasi da necemo zadrzati 6-to mesto:-(((( Kao da su predsednici drugih klubova bivsi fudbaleri, o cemu sad i ti pises, jedno je sportski direktor, a drugo predsednik. Sada ces ti meni reci da se oni ne mesaju na ovaj nacin, naravno i jasno je da ne trebaju, ali ako je u nekom momentu u poslednjih nekoliko godina imao pravo da trazi igru, to je sada jer je ulozio, a nisam bas siguran da su te pare potrosene dobro i da imamo igru. Bertolaci je promasaj milenijuma, za njega ne bih dao ni 2 miliona, Balotelija nikada ne bih vratio u Milan, ne bih ga ni prvi put doveo, sigurno je da se ne bih tako lako odrekao ni De Jonga (ne uklapa se, postujem, ali onda ga prodaj odmah i za neke pare, a ne za sicu, a mislim da tu i Miha snosi krivicu jer je Mauri tako mogao da dobije mnogo vise prostora (nadam se da dobro radi na treninzima jer je moguce i da ne radi), Susa i L. Adriana kojeg terorise, a zbog cega?! Iskreno, nisam ni ocekivao (mnogo) vise, ali da je ovo jadno, veoma depresivno i da navijaci Milana vise ne znaju sta da ocekuju, JESTE!

avatar
ПРВАК ЈУГОСЛАВИЈЕ\'96
Wednesday, 16.03.2016
10:05

Tacno je da nije menadzer i da ne snosi punu krivicu, ali sigurno nije morao (bolje reci trebao i smeo) da pristane na dolazak Bertolacija, a tek nije smeo da se slozi sa pozajmicom Balotelija. Sto se tice NDJ, od pocetka je bilo jasno da ga nece koristiti, trebao je odmah da ga pusti da ode, ovako mi nikoga nismo trazili na toj poziciji citavog leta (dobro, ovo je do formacije koju je zeleo da primeni, ali ni to ga ne opravdava), a i ugovor sa njim smo produzili bez ikakvog efekta...

avatar
Tuesday, 15.03.2016
22:54

Dobro znas da u Milanu Miha nije menadzer i da ne dovodi sve igrace ne utice bas na njihovu prodaju tako da on ne moze snositi punu krivicu. Problem nastaje kad neko ko s ene razume dovodi igrace i zahteva nesto a Beluskoni to radi. Niti je Miha hteo Balotelija ni Bertolacija D eJonga je oterao ali rekoa je vidite gde da ga prodate a ne prodajte ga tu i tu. Rekao sma da predsednik ako vec donosi odluke mora snositi krivicu a ne da se stalno vadi na nekog drugog a da odlucuje umesto njega.

avatar
Kombinator
Tuesday, 15.03.2016
13:07

Nisata novo, samo menjaju trenere

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Tuesday, 15.03.2016
12:46

Posteno. Ipak, cak i ako ostane, Miha nije trener za ona najveca dela tako da bi nam bilo bolje da vec sada ozbiljno trazimo bolja resenja od njega.