Januzaj oborio rekord!

Autor: Boris Jovanović
utorak 10.03.2015.
10:39
Izvor: Sportske.net

Možda se karijera mladog fudbalera Junajteda ne razvija prema očekivanju, ali malo igrača je ovo uspelo, tačnije samo najskuplji svih vremena, Garet Bejl!

Beta/AP Photo/Clint Hughes
Beta/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Sada je i zvanično, Januzaj je u karijeri dobio više žutih kartona zbog simuliranja nego što je postigao golova za Junajted.

Mladi Albanac koji igra za Belgiju je sinoć zaradio opomenu zbog simuliranja, to je peti put u karijeri da je opomenut zbog foliranja, a do sada je postigao četiri gola za "Crvene đavole".

On ne dobija tako često šansu kod Van Gala, čak se pričalo zimus da će na pozajmicu u Everton, ali je navodno Holanđanin spustio rampu. Sinoć je probao da iskamči penal, sudija nije naseo i pokazao mu je žuti karton.

Januzaj nije ove sezone postigao nijedan gol u šampionatu, ali je zato stekao reputaciju igrača koji često pada bez razloga.

Podsetimo, u prošlom šampionatu je debitovao kao starter sa dva gola protiv Sanderlenda, digla se velika pompa, reprezentacije Albanije, Belgije, čak i nepriznato Kosovo i naravno Engleska, nadmetale su se ko će ga privoleti da zaigra za njih.

Umesto golova kasnije su stigli kartoni, dobio ih je čak pet u prošlom šampionatu, a jedini igrač koji je dobio više žutih kartona od njega sa simuliranje je Garet Bejl koji je u Totenhemu opomenut sedam puta.

Naravno, najgore je što sudije sada imaju u svesti da Januzaj pokušava da padne za penal, kao sinoć i što prelako potežu kartone kada je on u pitanju.

Svakako da na rekord neće biti ponosan, na putu je da sruši i Bejla ako nastavi ovakvim tempom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke