Janković vodi Mehelen ka Ligi Evrope!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 23.05.2015.
22:25
Izvor: Sportske.net

Ekipa koja je u prethodnoj sezoni jedva izbegla ispadanje iz Župiler lige uspela je da se domogne kvalifikacija za Ligu Evrope zahvaljujući Saletu Jankoviću i srpskim internacionalcima koji su nastupali za Mehelen.

kvmechelen.be
kvmechelen.be

Povezane vesti

Fudbaleri Mehelena plasirali su se u kvalifikacije za Ligu Evrope pošto su večeras na domaćem terenu savladali Lokeren u revanš utakmici plej-ofa rezultatom 2:1 (1:0).

Ekipa Aleksandra Jankovića odigrala je 2:2 na gostovanju Lokerenu a u subotu je na domaćem terenu slavila golovima Hanija i Kosanovića.

Srpski internacionalac Miloš Kosanović postigao je drugi gol na utakmici pa je Mijat Marić sa penala samo ublažio poraz Lokerena.

Podsećamo da se Mehelen u prethodnoj sezoni borio za opstanak u ligi a Sale Janković i srpski internacionalci Miloš Kosanović, Ivan Obradović i Dalibor Veselinović omogućili su toj ekipi da se godinu dana kasnije domogne plasmana u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Sunday, 24.05.2015
03:46

Браво, Сале! Ниси имао ту срећу да се радујеш трофејима са Звездом али надам се да ћеш се једног дана вратити. Ниси ти крив. Као и Лалат, био си у најгоре могуће време у клубу.