Janevski: "Pobeda Zenita zaslužena, treba da izvučemo pouke"

Autor: Beta Beta
petak 15.09.2017.
12:36
Izvor: Beta

Trener makedonskog fudbalskog šampiona Vardara Čedomir Janevski čestitao je pobedu Zenitu, za koju je istakao da je sasvim zaslužena.

mkd.mk
mkd.mk

Povezane vesti

Trener makedonskog fudbalskog šampiona Vardara Čedomir Janevski čestitao je pobedu Zenitu, za koju je istakao da je sasvim zaslužena.

Ruski tim je u prvom kolu Lige Evrope u Skoplju pobedio debitanta u tom takmičenju, skopski Vardar, sa ubedljivih 5:0 (3:0).

Kako prenose lokalni mediji, ne krijući razočarenje zbog visokog poraza Vardara, Janevski je ocenio da je njegov tim bio slomljen vodećim golom Zenita, koji su igrači ruskog tima postigli još u ranoj fazi meča.

"Mnogo je teško da igrate protiv ovakvog protivnika kada primate gol još na samom početku. Zenit je brzo potom dao još edan gol, nakon čega nismo mogli da se vratimo",
rekao je trener skopskog tima, dodajući da je ubedjivom porazu doprinelo i neiskustvon njegivih igrača na medjunaordnim utakmicama.

Janevski je istakao da iz ubedljivog poraza od Zenita igrači i stručni štab Vardara treba da izvuku pouke koje će im pomoći u narednim sustretima.

"Siguran sam da ćemo da osvojimo bodove u grupi", istakao je Janevski.

Napadač Zenita Aleksandar Kokorin, koji je postigao dva gola, rekao da je očekivao mnogo više od Vardara i da je začudjen slabim izdanjem skopskog tima.

"Ne znam zašto je protivnik odigrao ovako. Kada smo analizirali njihove susrete pritov Fenerbahčea, izgledali su ozbiljno. Vardar je izgledao kao mnogo jak tim, pa ne mogu da objasnim šta se im se desilo na ovoj utakmici"
, rekao je Kokorin. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke