''Jadni Gejl, ne može da pobegne od Mitra!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.10.2016.
13:23
Izvor: Sportske.net

U Njukaslu sve ide po planu, osim Mitrovićeve minutaže...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Posle najnovijeg trijumfa u Čempionšipu, ovoga puta protiv Barnslija (2:0), ekipa Njukasla je vodeća na tabeli i ako ovako nastavi, ekspresni povratak u Premijer ligu neće biti doveden u pitanje.

Benitezov tim ima i na gostovanjima veliku podršku navijača, koji su oduševljeni formom Dvajta Gejla (11 golova ove sezone u Čempionšipu), ali i Mitrovićevim odnosom prema svom konkurentu za mesto u timu.

Svima im je simpatična Mitrova euforija posle svakog gola Njukasla i hvatanje za vrat Dvajta Gejla, što se ponovilo i sinoć.

Jedan od komentara na tu temu bio je i onaj iz naslova:

''Jadni Gejl, ne može da pobegne od Mitra''.

Ipak, bez obzira na sjajno raspoloženje u Njukaslu, jedan podatak zabrinjava kada je Aleksandar Mitrović u pitanju - on je od početka sezone odigrao tek 110 minuta u dresu ''Svraka'', od mogućih 990.

Što je najgore, nema nagoveštaja da bi to moglo da se promeni na bolje u narednim mečevima, pogotovo što je Dvajt Gejl sve efikasniji. Sada Mitar sve ređe i sa klupe ulazi u igru...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Wednesday, 19.10.2016
14:23

Gejl je pravi igrac za cempionsip,premijer je vec veliki zalogaj a ovaj slon sto ga vija posle svakog gola je belgija -mama,a mozda probati Wolfsburg,Ajntraht ili nesto slicno