Izrael - Stojke na ''vetrometini'', Makabiju bod

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.05.2015.
17:36
Izvor: Sportske.net

Ekipa Makabija iz Haife, čiju mrežu čuva naš treprezentativni golman Vladimir Stojković proteklog vikenda nije uspela da savlada direktnog rivala u borbi za četvrto mesto.

Beta/AP Photo/Bastian Parschau
Beta/AP Photo/Bastian Parschau

Povezane vesti

Makabi Haifa se u završnici sezone takmiči u plej-of grupi, a sinoć je kao gost remizirao protiv Beitara iz Jerusalima - 1:1.

Domaći tim je bio opasniji u većem delu meča, i kao plod takve igre bilo je i njihovo vođstvo od 17. minuta, kada je Koen savladao Vladimira Stojkovića.

U nastavku meča Beitar je imao nekoliko sjajnih šansi, i može se reći da je Stojković imao dosta sreće u pojedinim situacijama.

A kazna za sve promašaje domaćih stigla je u 63. minutu, kada je Amaša, preciznim udarcem sa dvadesetak metara izjednačio na 1-1.

U finišu meča, Makabi je bio bolji rival, izveli su gosti i jedan odličan ''slobodnjak'', kada je golman Beitara izvanredno intervenisao i tako svom timu sačuvao bod i četvrto mesto na tabeli.

Makabi Haifa je ostao na petoj poziciji, sa dva boda manje od Beitara, a u prilogu pogledajte najzanimljivije detalje sa ove utakmice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke