Izdali "Luća" Enrikea, kakve će biti konsekvence?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 12.10.2016.
16:54
Izvor: Sportske.net

Asturijac besan, traži krticu, a tenzije nikada nisu bile jače...

BETA/AP Photo/Miguel Angel Morenatti
BETA/AP Photo/Miguel Angel Morenatti

Povezane vesti

Luis Enrike se već par puta sukobio sa novinarima, ne samo u konferencijskoj sali, već i privatno, kada su kamere isključene.

On ih je optužio da zloupotrebljavaju poverenje objavama iz svlačionice Barselone. U njoj je krtica, "Lućo" pokušava da otkrije ko prenosi stvari od poverenja medijima.

Verovatno ste čuli da su njegove beleške osvanule pred meč sa Gladbahom u Ligi šampiona što ga je razbesnelo.

Sa druge strane mediji smatraju da bi više trebalo da se bavi timom posle poraza od Alaveša i Selte nego što juri "izdajnike".

Ovo je tradicija u Barseloni, i kada je Enrike bio igrač, njegov tadašnji trener Van Gal je optužio nekoga u klubu da je postavio mikrofone u svlačionicu, iz Barselone često cure informacije, bio je to problem i bivših trenera.

U svakom slučaju Asturijac će isterati svoje, kažu da se zarekao da će pronaći "krticu" i na taj način razotkriti celu priču.

Ipak u ovom trenutku mu je važnije da krene u seriju pobeda, a trebalo bi da bude lakše, s obzirom da se oporavio Leo Mesi i da će biti u konkurenciji za meča sa La Korunjom kojim Barselona nastavlja šampionat, posle dvonedeljne pauze...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HHadzimontagic
Wednesday, 12.10.2016
19:14

U svakom klubu ima krtica, negdje jedna negdje vise, Ekipu cini veliki broj igraca, i uvijek postoji neko ko nije zadovoljan, neko to prihvati, neko vodi rat.

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 12.10.2016
17:40

To je neko kome Enrique ne odgovara kao trener. Taj neko je najverovatnije rezerva, pa mu zato Enrique i ne odgovara. Taj neko je dobar igrač, iskusan, ima visok ego, zato i jeste ljut što je rezerva jer smatra da zaslužuje više, nije neko od klinaca, klinci se ne bune jer sede na klupi. Dakle ako krtica zaista postoji, lista igrača koji bi to mogli da budu se svodi na 2-3 imena među kojima je treba tražiti.

avatar
Freddie Ljungberg
Wednesday, 12.10.2016
19:22

Serlok se pojavio na portalu. Divno zasto mislis da je iko od igraca? Mozda je neko samo naivan pa kaze nekome za koga misli da moze da mu veruje i taj posle istrtlja dalje...