Iz pouzdanog izvora - Ništa od Ronaldovog povratka na "Teatar snova"!

Autor: Boban Filipović
četvrtak 09.10.2014.
12:14
Izvor: Sportske.net

Verovatno najmoćniji fudbalski menadžer današnjice Žorž Mendeš tvrdi da će CR7 do kraja igračke karijere ostati tu gde je sada i da će igrati na vrhunskom nivou do 40-te godine.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Od prelaznog roka do prelaznog roka mediji, naročito britanski, spekulišu o mogućnosti povratka Kristijana Ronalda u Mančester Junajted, ta tema u fudbaslkom svetu je uvek aktuelna, ali Žorž mendeš ističe kako nema uporište u istini.

"Kristijano je srećan u Realu. Uvek je bio srećan. Oboriće sve rekorde u "Kraljevskom klubu" i onda će se povući."
kaže portuglaski agent.

Istina je da je emotivno vezan za Junajted, kako i ne bi bio kad je proveo šest sezona igrajući za taj klub, ali uveravam vas da se neće vratiti i da će zauvek ostati u Realu." kategoričan je Mendeš, koji uverava da Ronaldo bez problema može da igra do 40. godine.

"On je sve bolji i bolji iz godine u godinu, jednostavno takav je tip igrača. Napredovaće do svoje 40-te.

On je najveći atleta u sadašnjem fudbalu. Niko sa njim ne može da se poredi. Takvog igrača neće biti u narednih 500 godina!


Pored toga što je sportista za primer, on je sjajan kao osoba. I kao prijatelj, kao otac, kao sin... Brine o svima oko sebe, neverovatan je.

To je čovek koji uvek sebi postavlja najviše ciljeve i uvek ih i ostvari. Ja se više ne iznenađujem njegovim podvizima. Jedinstven je, nemoguće je da postoji još jedan takav sportista na svetu.
" zaključio je Mendeš.

Ipak, pored ovih Mendešovih hvalospeva, Ronaldo tvrdi da je mogao ozbiljno da ugrozi svoju karijeru jer nije želeo da propusti prošlogodišnje finale Lige šampiona, kada je prvi put sa Realom podigao 'klempavi' pehar.

"Ništa nećete postići ako ne rizikujete. Sve je ispalo dobro. Pobedili smo, 'Desima' je tu, a ja sam oborio rekord po broju postignutih golova.

Nisam bio speman za finale koje se igralo u mom rodnom gradu, ali to je meč koji ne sme da se propusti."
rekao je CR7.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke