Italija bruji - Kinezi doneli "bofl" robu!?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 09.05.2017.
09:54
Izvor: Sportske.net

Haos u oba milanska kluba, u Interu su svi na prodaju, novi Milanovi vlasnici će smeniti trenera!

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Godine tuge.

Veliki Inter i Milan kao da se takmiče ko će biti gori. I dok mnogo spekulišu da ne žele u LE i namerno gube mečeve, sa druge strane u klubovima je opsadno stanje.

Naime, u Interu su svi na prodaju, a trener Pioli je već bivši.

Niko nije nedodirljiv, Stiven Žang je razgovarao sa trenerom, ali i direktorima, porazi i blamiranja u poslednjih par meseci razljutili su vlasnike, tim pre što ekipa izgleda kao da je odustala od svake borbe.

Čak je i kapiten Ikardi na prodaju, naravno, ukoliko neko plati 100 miliona evra. Inter je spreman da pregovara, kapitenu se zamera da nema karakter vođe i ni on više nije nedodirljiv.

Naravno da Inter neće prodati ceo tim, ali niko nije siguran.

Gazde, odnosno "Saning" zameraju igračima da brukaju klub i da nisu opravdali poverenje. Oni odbijaju da za sve okrive Piolija, ali i dalje traže zamenu treneru. Konte i Simeone su i dalje mete, makar i nerealne, u pozadini čeka Spaleti koji odlazi iz Rome.

Kod Milana postoji alibi, novi vlasnici su tek preuzeli klub, ali oni su razočarani u Montelu koji je izgubio poverenje nakon nekoliko loših utakmica.

Za razliku od "Saninga" za njih se sumnja da uopšte imaju dovoljno novca da naprave ozbiljan tim, ali sa druge strane, makar i verbalno im ne manjkaju veliki planovi.

Žele da dovedu Manćinija, a sigurno da on neće pristati, ako ne bude imao garancije za velika ulaganja. U Milanu su bacili još jednu sezonu, sledi veliko spremanje, ali i niz otvorenih pitanja.

Navijači jedva čekaju da se prvenstvo završi, a obe navijačke grupe su najavile proteste do kraja sezone, Interovi navijači već za vikend kada na "Meacu" stiže Sasuolo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

36 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Burazer
Tuesday, 09.05.2017
17:34
avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 09.05.2017
12:43

Murinjo je unistio Inter, Murinjo je bio na putu da unisti Celzi. Alegri je unistio Milan sa taktikom svi u sesnaesterac

avatar
Kajzer_soze
Tuesday, 09.05.2017
14:09

Kao sto je Ferguson upropastio Mancester,Gvardiola Barselona,Lipi Juventus,Anceloti Milan i Real itd itd.Promeni sport lakse bi ti bilo.

avatar
Red Legend
Tuesday, 09.05.2017
14:13

Evo ga pocelo je, sad ne valja Alegri posto je oducio Barsu taktikom, to Eso doktore hahahaah

avatar
amigo999
Tuesday, 09.05.2017
12:36

I na kraju, Suning ako hoce da napreduje mora da prodaje Kandrevu, Perisica, Murila , Ranokiju i sl...Smeniti Piolija, kupiti prvoklasnu najbolju robu koja je na trzistu...I to Suning radi. Ja , kao navijac Intera sam prezadovoljan Kinezima, imaju love vise od svih..I sada dolazi prvi prelazni rok za Suning....Forza Inter!!!

avatar
amigo999
Tuesday, 09.05.2017
12:28

Inter hoce da se oslobodi sa platne liste: Andreoli, Santon, Biabiani,Palacio. Za prodaju su ili vec imaju musterije za : Ranokija,Murillo, Brozovic, Perisic, mozda Handanovic,Kandreva i Barbosa. Ciljevi su Oblak golman(ako Handanovica prodaju),Rodrigez iz Wolfsburga levi bek, Manolas centarhalf, Fabinjo iz Monaka desni bek , Najgolan sredina Roma, Bernadeski napadac Fiorentina, Sancez napadac Arsenal ili Aguero napadac Man City. Trener Konte ili Simeone , rezerva Spaleti. Suning je obecao 200 mil E + oko 100 mil od prodaje....

avatar
Tuesday, 09.05.2017
12:53

Jeste vredna LS, ali je taj trofej na dugackom stapu...

avatar
Tuesday, 09.05.2017
13:42

Za sve to sto si nabrojao treba mnogo vise para od tih 300 miliona. Treba namiriti silne menadzere

avatar
JZ4Ever
Tuesday, 09.05.2017
11:19

Nije tacno da su svi u Interu na prodaju,ali nema veze.Suning je uradio do sada veliki posao za Inter.Dobili su bili veliki dug oko 270 miliona i oni su to uspeli da rese,FFP je skinut sa glave.E sad da li je pogresno prodati vecinu sadasnjih igraca??Sigurno da nije jer nista nisu dobro uradili da bi imali zagarantovano mesto

avatar
lol
Tuesday, 09.05.2017
10:44

Cemu ova vest? Svi u Italiji znaju da Milan i Inter namerno gube da bi izbegli LE i FFP.Zasto bi trener i igraci ispastali kada vlasnici hoce da oba tima odu na turneju u Kinu i zarade daleko vise para nego da igraju LE (po meni glupost,ali videli smo Inter ove godine koliko je bio neizanteresovan u tom takmicenju).Slobodno pomenite i Fiorentinu koja se takodje trudi da izbegne pomenuto takmicenje.Takodje,od sledece godine 4 tima idu u LS i niko ne zeli da putuje u sred nedelje u Rusiju ili neka daleka putovanja i tako jos vise umore igrace.LE po meni treba malo da povisi finansijski konto da natera timove da se bore i u tom takmicenju.

avatar
Tuesday, 09.05.2017
11:26

Samo od nase prijateljske utakmice imamo po pet miliona evra i oni i mi:-D

avatar
amigo999
Tuesday, 09.05.2017
12:30

Od LE do finala nemozes zaraditi 5 mil E... Pobeda je vredna zbog plasmana u ligu sampiona....

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 09.05.2017
12:11

Druze,zasto Fiorentina ne bi htela u LE? Pa oni LS nece videti brat bratu bar narednih 10 godina,a pitanje je i za duzi period od tog,tj. njima je LE uspeh.

avatar
Boris Radulović
Tuesday, 09.05.2017
10:37

Naspram ovih, ovi Amerikanci u Romi izgledaju kao profesionalci, a daleko od toga da znaju sta rade. Eto makar su nekako izgurali da se usvoje planovi za novi stadion, posto od trofeja nema ni traga ni glasa. Sa ovakvim Rimskim i Milanskim klubovima, Juventus ne mora ni da se trudi sledece sezone.

avatar
Ulquiorra Cifer
Tuesday, 09.05.2017
15:07

Juventus se izdigao iz pepela posle dva 7ma mesta, 5 titula i na putu do drugog finala LŠ, ko zna možda i tripletu osvoje ako ih posluži sreća malo. Mnogo ulaganja treba bilo kom timu u italiji da bi im bio konkurentan.

avatar
Gorila u magli! LFC
Tuesday, 09.05.2017
10:25

i onda mi neko napise da gledam seriju A,ovi ovamo vesaju svoje fudbalere,ovi nece da igraju,haotican raspad sistema,kud koji mili moji.proslo im je vreme,nemojte pogresno da me shvatite i dalje volim pojedine klubove u Italiji kao sto su Parma,Napoli,Inter ali jednostavno kvalitet lige je kao u Belgiji...

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 09.05.2017
11:37

..bas smo vidjeli koliko su Totenhem i druzina iz Premier lige zainteresovani za LE :)))

avatar
Gorila u magli! LFC
Tuesday, 09.05.2017
22:06

Vi rodjaci prvenstveno mesate babe i zabe,ako je merilo lige jedan kvalitetan tim koji pegla u LS onda su Nemacka i La LIga najbolje lige na svetu,a nisu,jednostavno ne mozes ocenjivati celu ligu jedne drzave na osnovu ucinka individualnog tima na evro sceni.

avatar
amigo999
Tuesday, 09.05.2017
12:32

Englezi nemaju uspeha u LS, ali LE im vise lezi...Chelsea uzeo pre nekoliko god, sada ce verovatno u finale Man U....Ide im dobro LE, ali LS nije za njih...

avatar
Tuesday, 09.05.2017
10:04

Ne vredi, Silvia su pojeli ego i sujeta, umesto da lepo prepusti voljeni klub Skvinciju ili nekom drugom koji zna i oseca klub kao svoj, on ga je prodao fantomima i prevarantima samo da bismo i dalje ostali u senci velicine, a ne razume da je ta senka njegovog predsednikovanja sve i manja i manja upravo zbog toga sto se nije povukao kad je bio najveci, sto nije otisao sa cela kad je bilo vreme vec je probio sve moguce rokove, a onda na kraju i doneo potpuno pogresnu odluku (mozda on na nju ne gleda tako, ali u to sam ubedjen kao sto sam ubedjen da je danas utorak) izabravsi ni manje ni vise nego oprobane luzere u svom poslu, skroz dokazane propalitete u cije su se svi kvalitete mogli da uvere u komsijskim redovima. Pametan je onaj koji uci na tudjim greskama, a nama ni greska onoga koji je sa preke strane nije nista znacila, jos smo ga primili pod svoje skute i dali mu klub da na njemu obavi veoma slozenu i rizicnu operaciju. Nacekacemo se mi jos dugo na neki svoj Suning... :-D

avatar
RHawtin
Tuesday, 09.05.2017
10:24

Buraz dovedi se u red. Sta pricas ti? Kakva propast? Kakve gluposti? Pa eno ti junajteda, klub u nikad goroj situaciji, sto se tice pozicije na tabeli i igre, a opet ima najvece prihode. Sve je to biznis koji ni ti ni ja ne razumemo. Sacekaj malo, bar taj prvi prelazni rok pa ces onda znati sta i kako. A sto se tice intera, ulupali su silne pare u izvikane igrace. To je njihov problem. Nisu im Kinezi krivi, nego sportski direktor koji nema pojma.....

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 09.05.2017
12:10

Ovde si pogresio,kazes da su propalice,pa ajde ti sakupi MILIJARDU EURA? :D sta si onda ti? Ne pisem ovo kao uvredu,ali ajde dodji na bilo koji nacin,sem kao mozda konobar do Berluskonija,neces moci naravno,a ne do toga da skupis toliko para. Daleko od toga da su oni propalice,jedino sto se slazem jeste da oni nisu tu iz ljubavi prema klubu,ali i realno sta to mene briga? Neka mrze Milan,neka vole Inter,ali ako dovedu koga treba i ako nas vrate kao redovnog ucesnika u LS,sta me briga za njihov licni izbor ljubavi i prema kome ide? Kao druga stvar,SVI klubovi su odavno postala preduzeca,samo ne trguju malinama,kolima nego igracima,mozda su nasi vlasnici takodje vlasnici gomile kladionica u Kini,a posto znam da tipa Makao ima 5x vecu zaradu od Las Vegasa,zamisli kolike su tamo uplate.? Sada odradimo da ne odemo u LE,naprave turneju po Kini,dovedu dobre igrace i puf neki Kinez stavi 100m na Milan protiv Sasuola mi izgubimo,gazde zarade,tako zarade gomilu para i opet nam dovedu nove igrace jos bolje,meni kao navijacu je apsolutno svejedno kako ce se sve to odvijati i kako ce oni zaradjivati,sve dok ce ulagati,a iskreno se nadam da ce ulagati.

avatar
Tuesday, 09.05.2017
11:48

Pardon, Indonezanin, baja je Surabaja.

avatar
Tuesday, 09.05.2017
11:19

Ja i ne pricam o Kinezima u Interu nego o Tohiru koji je Tajlandjanin i o Fasoneu koji je tada bio kod njih, a sada je kod nas. Je l' sada bolje?