Istorija Hofenhajma!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 30.04.2017.
19:30
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Hofenhajma slavili su u susretu 31. kola Bundeslige protiv Ajntrahta iz Frankfurta i tako osigurali makar četvrto mesto na tabeli Bundeslige.

EPA/ARMANDO BABANI
EPA/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Izabranici najboljeg, ujedno i najmlađeg, trenera Bundeslige Julijana Nagelsmana (29), ostvarili su pobedu od 1:0 (0:0) protiv Frankfurta i tako osigurali istorijski plasman u Ligu šampiona, tačnije u kvalifikacije za to takmičenje.

Nakon tmurnog prvog dela igre, čvrsto je bilo i u nastavku, a domaćin je do tri boda došao u poslednjem minutu regularnog dela.

Sebastijan Rudi, koji će od naredne sezone igrati u minhenskom Bajernu, odlično je izveo korner sa leve strane, najbolji u skoku bio je defanzivac Hubner, koji glavom matira golmana gostiju i donosi pobedu domaćinu, sedmu uzatopnu na svom stadionu.

Ekipa Hofenhajma se tako popela na treće mesto na tabeli nakon 31 kola, imaju bod više od četvrtoplasirane Borusije, te će u poslednja tri kola pokušati da se zadrže na tom mestu i izbore direktan plasman u Ligu šampiona, dok će u tom slučaju Dortmund u kvalifikacije.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
chaki
Sunday, 30.04.2017
20:53

Al ce ovaj momak biti trenercina, svaka cast...

avatar
Marcos Alonso
Monday, 01.05.2017
02:55

Trenercina vec jeste ali vjerujem da ce biti najbolji :D Ovako nesto sa 29 godina mislim.. Vecina mladjih trenera gube autoritet jer igraci znaju biti tih godina ,od ovog vjerujem da ima i starijih...

avatar
Al(a)din
Sunday, 30.04.2017
19:50

Svaka cast, nadam se, uz prikladna pojacanja, da ce ova ekipa nastaviti ovako dobro da igra