Iskusni Holanđanin menja Karanku na "Riversajdu"?!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 16.03.2017.
18:00
Izvor: Sportske.net

Aitor Karanka je nakon serije loših rezultat platio ceh, te je otpušten sa mesta šefa struke Midlsboroa.

Beta/AP Photo/Peter Dejong
Beta/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Ranije danas obelodanjeno je da Karanka više nije trener Boroa. Španac je na toj funkciji bio od 2013. godine, najzaslužniji je za uspon ekipe i povratak u najviši rang, ali je serija slabih rezultata u poslednje vreme dovela elitni status u pitanje, te je Karanka platio ceh.

Sada se spekuliše ko bi mogao da ga nasledi, a kako prenosi britanski "Telegraf", jedan od glavnih kandidata je bivši strateg Čelsija Gus Hidink.

Iskusni Holanđanin je bio nadomak klupe Lestera, kada je otpušten Ranijeri, ali je uprava "Lisica" na kraju rešila da pruži šansu Kregu Šekspiru, koji za sada sjajno obavlja posao (3 utakmice, 3 pobede).

Postoji mogućnost da se slična stvar dogodi i na "Riversajdu", da od Karanke kormilo preuzme Stiv Egnju, koji trenutno obavlja ulogu vršioca dužnosti.

Ipak, Hidink je navodno zainteresovan što bi moglo da promeni stvari, a pored njega u priči je i bivši trener Lestera Najdžel Pirson.

Ipak, veruje se da je Hidink favorit, videćemo da li će bivši selektor Holandije sesti na klupu Midlsboroa u narednim danima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 16.03.2017
22:22

Midlzbro/Midlsbro (tako se cita) jednako Srbija.

avatar
Thursday, 16.03.2017
20:05

Hidink je jedan od najboljih strucnjaka na svetu,uz to deluje kao gospodin... Voleo bih da on dodje ...