Isko: "Neka Srbi brinu..."

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.10.2014.
19:13
Izvor: Sportske.net

Španski reprezentativac Francisko Alarkon poznatiji kao Isko poručio je izabranicima Radovana Ćurčića da su oni ti koji treba da sa "zabrinu" uoči baraž utakmica mladih reprezentacija Srbije i Španije.

Beta
Beta

Povezane vesti

Fudbaler Real Madrida Francisko Alarkon Isko smatra da mladi reprezentativci Španije nemaju razloga da se plaše bilo koga zbog čega je poručio da bi izabranici Radovana Ćurčića trebalo da se zabrinu pred okršaje sa "Furijom".

"Srbi igraju čvrsto, i smatram da su šanse za oba tima izjednačene. Ipak, oni treba da brinu o nama, jer mi igramo odličan fudbal i znamo šta hoćemo, a to je plasman na Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre u Riju" rekao je mladi reprezentativac Španije.

Isko je trenutno najzvučnije ime španskog fudbala u mladoj reprezentaciji ali igraču koji nastupa za aktuelnog klupskog prvaka Evrope ne smeta činjenica što nije u sastavu "A" selekcije.

"Svakome je san da igra za A tim, ali nije problem što sam sada u selekciji do 21. godine. Uvek se trudim da pružim maksimum, i tako će biti i ovaj put. Ovo će biti pozitivno iskustvo, jer ću ovom timu biti vođa kao jedan od najiskusnijih" rekao je Isko.

Mlade fudbalske reprezentacije Srbije i Španije u narednih sedam dana igraju dve utakmice baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo u Češkoj Republici.

Prva utakmica zakazana je za 10. oktobar i igra se u Jagodini, dok je revanš na programu 14. oktobra u Kadizu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke