Isak Belfodil povadio "Srpskog Murinja"

Autor: Boban Filipović
nedelja 12.03.2017.
17:06
Izvor: Sportske.net

Bivši centarfor Parme sa dva gola spasao Standard iz Liježa poraza kod kuće protiv Ostendea.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Baš ne ide Standardu pod vođstvom bivšeg trenera Zvezde i bivšeg selektora mlade reprezentacije Srbije Aleksanra Jankovića.

Standard je danas u okviru 30. kola belgijskog šampionata vezao četvrti meč bez pobede, mada na kraju 'Srpski Murinjo' može da peva što je njegova ekipa ostala neporažena protiv Ostendea.

Gosti su imali dva gola prednosti, ali je Isak Belfodil sa dva pogotka doneo bod domaćinu. Alžirac je u 53. minutu vratio Standard u život, a osam minuta pre kraja utakmice bio precizan sa 'kreča' za konačnih 2:2. Miloš Kosanović je odigrao ceo meč za Jankovićev tim.

Standard je poodavno izgubio šanse za plej-of, ali će zbog čudnog formata Župiler lige moći da se bori za plasman na evroscenu, tačnije za Ligu Evrope.

Anderleht je regularni deo sezone završio kao prvi na tabeli, 'pol pozicija' je overena ubedljivom pobedom nad Vasland-Beverenom rezultatom 3:0, kao i zbog kiksa Briža kod kuće protiv Sent Trudena (2:2).

Ivan Obradović i Uroš Spajić su odigrali svih 90 minuta za 'kraljevski klub' iz Brisela.

Od srpskih internacionalaca u Belgiji danas su se radovali Filip Marković i Nikola Gulan, pošto je Muskron slavio u gostima protiv Kortrijka sa 2:0. Za poraženi sastav su igrali Vladimir Kovačević i Nebojša Pavlović, Kovačević se nije baš proslavio jer je dao autogol.

Reprezentativni štoper Srbije Stefan Mitrović je zbog suspenzije odgledao ubedljivu pobedu svog Genta nad Mehelenom (3:0) sa tribina, a za poraženi sastav je na poziciji levog beka igrao Srbin Aleksandar Bjelica. Mehelenu je ovim porazom ostao bez plamana u plej-of.

Biši fudbaler Vojvodine Bojan Nastić nije igrao za Genk zbog povrede, njegov tim je slavio sa ubedljivih 4:0 u gostima protiv Vesterloa, koji je ispao u drugu ligu. Nemanja Miletić je debakl Vesterloa posmetrao sa klupe za rezerve.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, subotičkoh Spartaka i kragujevačkog Radničkog, Marko Mirić, odigrao je ceo meč za Lokeren protiv Šarloa, na kom nije bilo golova. Gosti su ovim bodom overili vizu za plej-of.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke