Irina vrati se, ovako više ne ide!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 15.02.2015.
08:43
Izvor: Sportske.net

Brojke Kristijana Ronalda su u poslednje vreme zastrašujuće. Za navijače Real Madrida. Ipak, sledi Šalke...

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Problemi koje Ronaldo ima u privatnom životu, nervoza, drastičan pad forme deluju zastrašujuće, kad se uporede sa onim što je činio u prethodnoj sezoni.

Portugalac je očajan, serija traje, ovo je već treći meč na kome nije postigao gol. Odrazilo se i na igru i na rezultate Reala. Kristijano je u prethodnim mečevima šutirao 13 puta, tek par puta je uspeo da pogodi okvir gola, a pripremio je saigračima svega dva gola.

Ovo je prvi put za poslednje četiri godine da nije dao gol u tri meča u nizu. Pokušava iz slobodnjaka. Izveo je 17 slobodnih udaraca, nije dao gol, to je najgori niz od svih igrača Primere.

Nije bilo zvižduka na njegov račun, čak dočekan je ovacijama, za razliku od Kasiljasa, Bejla i Anćelotiija.

Nije sve bilo crno, dribling kada je izbacio Manuela Pabla je digao publiku na noge, a i namestio je gol Benzemi. Ali je bilo primetno da želi pogodak, no tako je u životu kada vam je nešto očajnički potrebno.



Naravno, kada ne ide, odmah se pojavljuju sumanute vesti poput one u katalonskim medijima da je pogoršao povredu neumornim igranjem na rođendanskoj proslavi.

Očigledno je da Portugalac doživljava krizu, ali bi verovatno gol u mreži Šalkea bio velika injekcija samopouzdanja. Portugalac će predvoditi Real u Ligi šampiona, Nemcima, među njima i našem Matiji Nastasiću neće biti lako.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AdrovicEsad
Sunday, 15.02.2015
10:21

Nije Irina kriva jer Ronaldu nije potrebna, on mnogo trenira to jest po cijeli dan trenirac tako da nema vremena za ženu.Irina kriva ha ha ha, kriv je sudija da je svirao tri penala Ronaldo bi postigao het trik. Ronaldo optužuje Bejla, Kasilasa i ne znam koga sve. Samo ja mislim da je kriv on krik kod dodele ZL, krik koji je upućen Ramosu, Di Mariji i Bejlu. Di Marija se osvetio odlaskom, Bejl mu ne baca lopte jedino kad nema gdje, E Ramos baš me interesuje kad se zakače on i Ramos, Murinjo se zakačio sa Ramosom pa je otišao, kako će proći Ronaldo?

avatar
Fallen
Sunday, 15.02.2015
13:08

Blago tebi kada znas sta je potrebno Ronaldu.nJe l si to u pasulju video?

avatar
pasa
Sunday, 15.02.2015
14:59

haahhah sta procita Ramos otjero Murinja zna najbolje Kasiljas ko je i sta je Murinjo, nije ti on neki Tata martino ili Enrike da mu igrac sefira svlacionicom,,