Irci se spasli poraza u finišu

Autor: Boban Filipović
nedelja 11.06.2017.
19:51
Izvor: Sportske.net

Ako Srbija večeras pobedi Vels u Beogradu, osamiće se na čelu tabele grupe D i napraviće veliki korak ka Rusiji.

Beta/AP Photo/Peter Morrison
Beta/AP Photo/Peter Morrison

Povezane vesti

Austriju je u Dablinu delilo pet minuta da se revaširala Republici Irskoj za poraz u Beču istom merom, ali je Džonatan Voters sprečio da se ozbiljno zakuva u našoj grupi.

Iako su bili bez svog ponajboljeg igrača Marka Arnautovića, gosti poveli posle pola sata igre, Hintereger je savladao Rendolfa na asistenciju Davida Alabe.

Minimalna prednost Austrijanaca bila je na snazi sve do 86. minuta kada Voters donosi poravnanje i postavlja konačnih 1:1. Bio je to prvi šut koji su domaćini uputii u okvir protivničkog gola.

Irci su tri minuta kasnije postigli još jedan gol, ali je sudija procenio da je Šejn Daf napravio prekrišaj i taj pogodak nije priznat.

Irci su ovim bodom izbili na čelo tabele i ostaće tu samo u slučaju da Srbija večeras ne pobedi Vels u Beogradu, dok je Austrija propustila veliku priliku da se revašira Irskoj za poraz u Beču od jesenas i da se u potpunosti vrati u trku za plsman na Svetsko prvenstvo.

U isto vreme, Gruzija je zahvaljujući rezervistima Merebašvilijui Kaziašviliju uspela da ostane neporažena u Kišinjevu, iako je u prvom poluvremenu imala dva gola zaostatka, pa Moldavija ostaje fenjeraš grupe D.

Meč je završen rezultatom 2:2.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
 

Odigran je jedan meč u grupi I, Ukrajina je odnela bodove iz Finske slavivši sa 2:1.

Konopljanka je doveo Ukrajince u vođstvo početkom drugog poluvremena, Pohjanpalo je poravnao dvadeset minuta pre kraja, a konačan rezultat postavlja rezervista Besedin par minuta kasnije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ljaRpi
Monday, 12.06.2017
02:50

Nedajte se Srbi, Irska je ozbiljna..

avatar
zeks
Sunday, 11.06.2017
19:56

Idealan ishod za nas.Da zgazimo Vels,pa kuci protiv dva autsajdera i moze se polako slaviti plasman na SP.Napred Orlovi!