Interu samo bod, uz dva poništena gola!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.09.2014.
22:44
Izvor: Sportske.net

Odigrane su i poslednje dve večerašnje utakmice trećeg kola Serije A. Inter nije uspeo da savlada domaći Palermo, dok je Verona kao gost bila bolja od Torina.

Beta/AP Photo/Alessandro Fucarini
Beta/AP Photo/Alessandro Fucarini

Povezane vesti

Posle više nego ubedljivih 7-0 protiv Sasuola, Inter večeras nije bio ni približno efikasan na gostovanju Palermu. Na kraju 1-1, rezultat kojim su svakako zadovoljniji domaći.

Počelo je košmarno za našeg Nemanju Vidića, koji je posle samo tri minuta igre napravio veliku grešku u svom kaznenom prostoru, dozvolio Vaskezu da mu oduzme loptu i postigne vodeći gol za Palermo - 1:0.

Ova njegova greška je tokom večeri izazvala i komentare u pojedinim medijima u kojima se izražava sumnja u njegove kvalitete u ovom trenutku, ali ova greška u nastavku meča nije uticala na iskusnog srpskog štopera.

Vođstvo Palerma potrajalo je do finiša prvog poluvremena, kada je Mateo Kovačić sa nekih 18 metara uputio precizan udarac u donji levi ugao gola domaćih i izjenačio na 1-1.

Nedugo zatim, u poslednjim trenucima prvog poluvremena, Nemanja Vidić je sjajno reagovao u protivničkom šesnaestercu posle slobodnog udarca i u svom stilu je, udarcem glavom, zatresao mrežu, ali je ovaj njegov pogodak poništen zbog ofsajda u kojem se našao Osvaldo.

Slična situacija i početkom drugog poluvremena. Novi slobodan udarac za Inter, još jednom je Vidić najviši u skoku, lopta dolazi do Ikardija, koji trese mrežu, ali je opet linijski sudija signalizirao ofsajd.

U nastavku meča je, ipak, opasniji bio Palermo. Vaskez je u 73. minutu mogao i do drugog gola, ali je prečka spasila Handanovića, da bi zatim u par navrata pripretio i Beloti.

Ali, u poslednjim trenucima meča, fenomenalnu priliku da Interu donese pobedu imao je Osvaldo posle centaršuta Guarina. Osvaldo je glavom gađao pod prečku, ali je golman Sorentino odlično reagovao i sačuvao bod Palermu. Ostalo je 1-1, a golove možete videti OVDE.

I Interu i Palermu je ovo drugi remi u prva tri kola, s tim da Inter ima još jednu pobedu, a Sicilijanci jedan poraz.

U isto vreme, neizvesnu borbu vodili su Torino i Verona, a sam finiš meča doneo je i dosta uzbuđenja.

Posle prvog poluvremena bez golova, vođstvo Veroni doneo je Jonita u 66. minutu, samo minut pošto je naš Boško Janković izašao iz igre (bio je u startnoj postavi večeras).

Dva minuta pre kraja meča, Torino je imao sjajnu priliku za izjednačenje, iznudili su domaći jedanaesterac, ali El Kaduri sa bele tačke nije uspeo da savlada golmana Rafaela.

U nadoknadi vremena domaći su uspeli da postignu gol, ali je on poništen zbog ofsajda, pa Verona nosi ceo plen iz Torina.

U poraženoj ekipi naš Nikola Maksimović nije dobio priliku da zaigra.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke