Inter se izblamirao u Parmi, kraj puta za Macarija?

Autor: Boris Jovanović
subota 01.11.2014.
22:39
Izvor: Sportske.net

Inter uspeo da izgubi od poslednjeg na tabeli, nekadašnji igrač Juventusa De Ćelje srušio sa dva gola "crno-plave", videćemo hoće li posle ove bruke biti smenjen trener Macari.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Već u 5. minutu najava iznenađenja, Rispoli je centrirao, odbrana Intera zaspala, De Ćelje svojim drugim golom u sezoni dovodi domaćina do prednosti.

To je preseklo Inter, imali su samo jednu šansu preko Obija da izjednače, na drugoj strani su Akva i Kasano pretili Handanoviću.

U nastavku se nije puno promenilo, jedino je Palasio imao šansu, ali je on zaboravio da daje golove. Nakon udarca Kasana lopta se odbila do Ćeljea koji ne propušta da dotuče očajne goste.

Do kraja je Rispoli mogao da nanese još ubedljiviji poraz Interu, ali na kraju veliko slavlje na "Tardiniju", tek druga pobeda Parme, Donadoni je preživeo, a njegov tim je sa 6 bodova sada preskočio Ćezenu i Kjevo koji imaju meč manje, odnosno igraju u nedelju.

Što se Intera tiče, ostaće na osmom mestu, rivali lagano odmiču, ostaje da vidimo hoće li posle ovog poraza Tohir izgubiti strpljenje i smeniti Macarija, ili nekadašnji trener Napolija dobija još jednu šansu.

Golove iz Parme možete videti ovde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke