Inter - Macariju još dve utakmice da se "vadi"!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.10.2014.
14:12
Izvor: Beta

Niko u Interu nije zadovoljan učinkom Valtera Macarija, ali će ovaj trener dobiti još jednu šansu da se spasi otkaza.

Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Povezane vesti

Predsednik fudbalskog kluba Inter iz Milana, Erik Tohir podržao je danas trenera Valtera Macarija, ali je rekao da će njegov rad biti procenjen na osnovu rezultata u predstojeće dve utakmice.

Posle osam utakmica u Seriji A Inter zauzima osmo mesto sa 12 bodova, a juče je pobedio čezenu sa 1:0, golom Maura Ikardija iz penala, što je bila prva pobeda "plavo-crnih" u četiri utakmice na gostujućem terenu.

"Morate na pravedan način da analizirate probleme trenera. Videćemo šta će biti u naredne dve utakmice, ali nikada nije dobra odluka da promenite trenera tokom sezone. želimo da mu pružimo drugu šansu", rekao je Tohir, preneo je sajt Fudbal Italija.

Tohir je naveo da će krajem novembra klub videti koga može da kupi u zimskom prelaznom roku, ali nije želeo da kaže za koga je zainteresovan.

"Ima mnogo glasina oko novog trenera, ali u Interu želimo najboljeg trenera. Tek smo završili osmo kolo, ima još mnogo da se igra do kraja sezone, koja traje 38 kola. Krajem novembra ćemo videti šta ima na tržištu, iako već sada znamo koji su nam nedostaci", dodao je on.

"Inter ima nov tim, došlo je devet igrača, a sedmoricu smo prodali. Naravno, to nije lako. Svi znaju da je teško praviti drastične promene u ligi kakva je italijanska", naveo je Tohir.

Predsednik Intera rekao je da je cilj ekipe da se domogne Lige Evropa, ali da se nada plasmanu u Ligu šampiona.

"Pogledajte sada Romu, a gde su bili prošle sezone? Ove sezone se bore za titulu. Naš cilj je Liga Evropa, ali ako možemo da stignemo do Lige šampiona, što da ne? Nadajmo se", rekao je Tohir.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke