Inter - Konačno, pobeda!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.02.2015.
22:41
Izvor: Sportske.net

Posle dva uztastopna poraza, ekipa Roberta Manćinija konačno zaustavila dalji pad na tabeli Serije A. ''Neroazuri'' večeras veoma ubedljivi protiv Palerma.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Neuspesi u duelima sa Torinom i Sasuolom su postali ružna prošlost za ekipu Intera, koja je večerašnjim trijumfom od 3-0 nad Palermom najavila bolje dane u nastavku sezone.

Bez Nemanje Vidića i Zdravka Kuzmanovića, milanski tim je od početka večerašnjeg meča bio bolji rival i već u 16. minutu stigao do vođstva golom Guarina, koji je bio najviši u skoku posle kornera sa leve strane - 1:0.

Nada gostiju u eventualni preokret je potrajala sve do sredine drugog poluvremena. U međuvremenu se i Dibala obrukao, promašajem sa metar od gola domaćih, a kazna je stigla u 65. minutu.

Tada je Mauro Ikardi realizovao dobru akciju ''Neroazura'' sa desne strane i preciznim šutem sa desetak metara od gola duplirao prednost domaćih - 2:0.

Tada je već bilo jasno da bodovi ostaju u Milanu, da bi u finišu pobedu Intera još ubedljivijom učinio Ikardi svojim drugim golom za konačnih 3:0.

Sve golove možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke