Insinje produžio ugovor i želi do kraja karijere da ostane u Napulju

Autor: Beta Beta
subota 22.04.2017.
22:21
Izvor: Beta

Fudbaler Napolija Lorenco Insinje produžio je danas ugovor do leta 2022. godine i rekao da se nada da će do kraja karijere igrati za taj italijanski klub.

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

"Veoma sam srećan jer živim svoj dečački san.  Oduvek sam sanjao da ću nositi dres Napolija i nadam se da ga nikad neću skinuti", rekao je Insinje italijanskim medijima.

Insinje je ponikao u Napoliju, u kom je prošao sve mladje kategorije, a za prvi tim je debitovao 2009. kada je imao 18 godina.

"Odrastao sam u Napoliju, ali ne bi verovao da mi je neko pre nekoliko godina rekao da ću postati simbol. Nadam se da ću za pet godina ponovo produžiti ugovor jer mi je san da ceo život provedem u ovom dresu", kazao je Insinje.

Konferenciji za novinare na kojoj je produžen ugovor s Insinjeom prisustvovali su i njegovi roditelji, kao i prvi čovek kluba Aurelio De Laurentis.

De Laurentis je rekao da mu je drago što je Insinje postao simbol Napolija.

"Insinje je uvek živeo sa ljubavlju i strašću prema ovom regionu i želeo je da postane legenda. Takav osećaj nemaju svi, a to je nešto što želimo od naših fudbalera", rekao je De Laurentis.

Insinje je dve sezone proveo na pozajmicama, u Fodji i Peskari, a od 2012. godine je standardni prvotimac Napolija, za koji je igrao 208 utakmica, uz 45 golova. On je u medjuvremenu postao i reprezentativac Italije. Za svoju zemlju je nastupio 14 puta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 23.04.2017
08:56

Steta, bas bih voleo da ga vidim kod nas u neko dogledno vreme. Suso desno, on levo, Mister X u sredini:-D, a moze i jedan Mister Y iza njih:-D