Inijesta: ''Igrači su hiljadu odsto uz Enrikea''

Autor: Beta Beta
utorak 28.02.2017.
15:30
Izvor: Beta

Fudbaler Barselone Andres Inijesta rekao je da želi da Luis Enrike ostane trener i posle ove sezone, i istakao da ceo tim ima puno poverenje u njega.

fcbarcelona.com
fcbarcelona.com

Povezane vesti

Enrikeova pozicija često se dovodila u pitanje u poslednje vreme, naročito posle poraza 0:4 od Pari Sen Žermena u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Naknadne četiri vezane prvenstvene pobede malo su ublažile taj pritisak, naročito posle pobede u gostima nad Atletiko Madridom 2:1 proteklog vikenda.

"Mi smo hiljadu odsto uz trenera. Ne znam da li će ostati i sledeće sezone, ali se nadam da želi da nastavi da radi sa ovim timom i da ćemo nastaviti da osvajamo titule kao do sada", preneli su danas španski elektronski mediji Inijestine reči.

Barselona je uspela da izbori pobedu nad Atletikom u derbiju kola.

"Utakmica sa Atletikom bila je teška, jako teška. Atletiko vas tera da igrate do krajnjih granica da biste pobedili. Bilo nam je važno da tu pobedimo", rekao je Inijesta.

Barselona će 8. marta ugostiti PSŽ, a Inijesta je ocenio da dvomeč nije odlučen, uprkos velikim deficitu koji Barselona ima.

"Što se tiče PSŽ-a, komplikovano je, ali moramo da verujemo. Uprkos tome što je to vrlo velika razlika, postoje šanse da prodjemo", rekao je Inijesta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mIadenq
Tuesday, 28.02.2017
22:43

Da, posto igraci inace javno pljuju svoje trenere:D, posebno kapiteni ekipa.

avatar
P. S.
Tuesday, 28.02.2017
21:23

Pretpostavljam da je ova Iniestina izjava samo lepo upakovana neistina za medije i da nema nikakve veze sa realnošću. U protivnom bi bilo jasno da su dobili upravo ono što su zaslužili, sa jasnom perspektivom još gore propasti. Kad-tad su svi oni primorani da se suoče sa tužnom istinom da uopšte postoje, igraju fudbal i debelo zarađuju samo zahvaljujući navijačima i publici, kako onoj na stadionima tako i onoj isped tv ekrana, samo je pitanje cene tog suočavanja.

avatar
Mića
Tuesday, 28.02.2017
21:09

Od kluba koji je igrao najlepši fudbal u Evropi Barsa se pretvorila u klub sa najružnijim fudbalom. Bezbroj vraćanja lopti golmanu. Bezbroj vraćanja lopte u nazad i po širini. Dugi napadi koji završe ničim. Spora igra koje često završi nepreciznim pasom. Loša tranzicija iz odbrane u napad. Jalov i neiventivan dug posed lopte. Loše kretanje i postavljanje igrča na terenu. Zaista je mučno nekad gledati igrača kao se vuku po terenu. Većina fudbalera je slaba u duel igri. Deluju kao da nemaju dovoljno snage!? U odbrani se igrači loše postavljaju, niti pokrivaju prostor niti protivničke fudbalere. Barselonu samo dugo držanje lopte u nogama fudbalera spasava da ne prime veliki broj golova. Takav stil igre je destrukcija fudbala i opstrugkija igre. Taman da osvoje sve titule ostaje utisak ružnog fudbala koji mogu da vole samo ostrašćeni navijači kojima igra nije bitna ako klub pobeđuje.Takav fudbal ,,potpisuje,, Luis Enrike!

avatar
Don Andres
Tuesday, 28.02.2017
17:29

kao i obicno, njegova odmjerena izjava. ne zeli da doliva ulje na vatru. ali ja se tako nadam da nece docekati ni jun na klupi a kamo li trenirati ekipu i sledece sezone.

avatar
Lecter
Tuesday, 28.02.2017
17:52

Znaju se dugi niz godina Enrike i Iniesta i naravno da su prijatelji i Iniesta sigurno zeli njega na klupi.Nije sporno da Enrike voli Barsu ali nije trener za nju.

avatar
Samo Barsa1
Tuesday, 28.02.2017
17:00

Ja sam uz Enrikea, kad je bio Gvardiola gubila je Barsa 4:0 od Bajerna, tako da ne zavisi od trenera nista, nego od Mesija, kad ode Mesi Barsa nece igrat LS, I Real ce stalno osvajat ligu.

avatar
Barcelonista
Tuesday, 28.02.2017
17:39

Ne pricaj svasta.

avatar
Barca4ever
Tuesday, 28.02.2017
19:21

Tada je bio pokojni Tito Vilanova.