Infantino stiže u Beograd!

Autor: Beta Beta
petak 12.02.2016.
13:46
Izvor: Beta

Regionalni sastanak 13 evropskih fudbalskih saveza biće održan sutra u Beogradu, a sastanku će prisustvovati i generalni sekretar Evropske fudbalske unije (Uefa) i kandidat za predsednika Medjunarodne fudbalske federacije (Fifa) Đani Infantino.

Beta/AP Photo/Ronald Zak
Beta/AP Photo/Ronald Zak

Povezane vesti

Domaćin sastanka je Fudbalski savez Srbije, a njime će predsedavati predsednik FSS-a Tomislav Karadžić.

Kako se navodi u saopštenju FSS-a, reč je o izuzetno važnom skupu, na kojem će biti analizirana sva aktuelna pitanja u evropskom i svetskom fudbalu, a u momentu koji prethodi sednicama vanrednog Kongresa Uefe (25. februara) i vanrednog Kongresa Fife (26. februara).

Na sastanku će biti reči i o pitanjima iz domena takmičenja pod okriljem Uefe, zaštite integriteta takmičenja i marketinga.

Sutrašnjem sastanku u Beogradu prisustvovaće i najviši zvaničnici Uefe, predvodjeni Djanijem Infantinom i zamenikom generalnog sekretara Teodorom Teodoridisom.

FSS će sutra ugostiti i visoke delegacije sledećih evropskih nacionalnih saveza: Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Kipra, Grčke, Makedonije, Crne Gore, Rumunije, Rusije, Slovenije i Turske.

Regionalni sastanak 13 evropskih fudbalskih saveza održaće se u beogradskom hotelu Metropol s početkom u 11.30. Nakon sastanka biće izdato saopštenje, a izjava za medije neće biti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke