Incident u Izraelu - Rajko nasrnuo na protivničkog trenera!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.04.2016.
09:36
Izvor: Sportske.net

Veliki incident dogodio se u Izraelu nakon završetka duela Bnei Šahina i Makabija iz Tel Aviva, a tamošnji mediji i trener domaće ekipe pišu da je pometnju izazvao srpski internacionalac Predrag Rajković.

BETA/AP Photo/Paulo Duarte
BETA/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i bivši čuvar mreže Crvene zvezde Predrag Rajković dospeo je na naslovne strane sportskih listova u Izraelu nakon incidenta koji se dogodio po završetku meča između Bnei Šahina i Makabija iz Tel Aviva.

Aktuelni šampion Izraela u ponedeljak je kao gost remizirao sa pomenutom ekipom bez golova, a nakon meča se dogodio incident koji, tvrde izraelski mediji, izazvao Predrag Rajković.

Kako navode mediji u Izraelu, srpski golman je po završetku utakmice sa obe ruke odgurnuo trenera protivničke ekipe, a potom je na terenu usledio opšti metež pa su i pripadnici policije morali da smiruju strasti.

Pre pet dana isti klubovi su se sastali u polufinalu Kupa, a Makabi je na tom meču slavio posle preokreta rezultatom 3:2 o čemu ste više mogli da čitate OVDE!

Na pomenutom meču trener Bnei Šahina zaradio je isključenje jer je oštro protestovao posle prvog gola Makabija koji je postignut iako se jedan od igrača protivničke ekipe nalazio na zemlji. Nakon tog meča trener Bnei Šahina obećao je osvetu u prvenstvu što se i dogodilo.

Predrag Rajković je očito bio isprovociran načinom na koji je trener Bnei Šahina slavio remi bez golova koji je Makabiju napravio dodatni problem u borbi za titulu, pa je u afektu fizički nasrnuo na stratega protivničkog tima.

Kako se navodi na izraelskim portalima, Predrag Rajković nije dobio crveni karton ali bi naknadno mogao da snosi posledice zbog svog ponašanja po završetku meča.

Snimak incidenta možete pogledati OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke