Ima li kraja Bilićevim mukama?

Autor: Boban Filipović
petak 23.09.2016.
14:50
Izvor: Sportske.net

Menadžer Vest Hema će u naredna dva meseca morati da improvizuje jer su oba leva beka van stroja.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Jedan od najboljih igrača Vest Hema iz prošle sezone Aron Kresvel je povredio koleno na pripremama, ta povreda ga je odvojila sa terena na duži vremenski period, prema procenama lekara neće moći da igra do polovine novembra, pa je njegovo mesto uz levi bok na početku sezone zauzeo Artur Masuaku.

Međutim, i ovaj Francuz se povredio i prema prvim najavama pauziraće minimum šest nedelja.

Pred duel sa Sautemptonom, koji je na programu u nedelju na Olimpijskom stadionu u Londonu, Slaven Bilić je na mukama i suačava se sa velikim problemom.

Nema mu druge nego da improvizuje sa pozicijom levog beka. Najverovatnije će ovu rupu morati da krpi novajlija Alvaro Arbeloa, koji je inače desni bek, a uz desni bok bi mogao da deluje Mihail Antonio, najraspucaniji igrač 'Čekićara' ove sezone, kome nije strano da igra beka, mada je neuporedivo bolji kada igara ofanzicvnije, po krilu.

Prošle sezone Bilić je često držao na desnom beku Tomkinsa koji je po vokaciji štoper pa može da se desi da pribegne sličnom eksperimentu sa Semom Biramom u toj ulozi.

Za kraj podsećamo da se na listi povređenih osim dvojice levih bekova nalaze tri navalna fudbalera - Andre Aju, Endi Kerol i Diafra Sako.

Nakon pet odigranih kola u Premijer ligi Vest Hem ima samo tri osvojena boda, nije ni bleda senka one ekipe koja je bila jedan od hitova prošle sezone i u ovom trenutku mu jedino Sanderlend i Stouk gledaju u leđa.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke