Igrao se Real - Madriđani lagano u finalu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 16.12.2014.
22:20
Izvor: Sportske.net

Bez neke velike muke Real Madrid je savladao Kruz Azul u polufinalu klupskog svetskog prvenstva. Još četiri pobede do rekorda!

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Odmah su fudbaleri Reala stavili do znanja igračima Kruz Azula ko će voditi glavnu reč na terenu, a prvi gol smo videli nakon 15 minuta igre.

Nakon jednog centaršuta Tonija Krosa golman Kruz Azula je odleteo u prazno, Serhio Ramos se našao na pravom mestu i pogodio za 1:0.

Držali su Madriđani konce igre u svojim rukama, ali su Meksikanci imali nekoliko opasnih napada. Ipak, naredni gol je opet viđen u mreži Azula.

Benzemi nije bilo teško da postigne gol nakon sjajnog prodora Karvahala, vratio mu je odličnu povratnu loptu za 2:0.

Samo dva minuta kasnije Kruz Azul je imao priliku da smanji rezultat, i to onu najbolju moguću. Sudija je dosudio penal nakon prekršaja Serhija Ramosa nad Pavoneom, a Džerardo Torado je uzeo loptu u svoje ruke. Junak je u toj situaciji bio Iker Kasiljas, sjajno je odbranio šut sa penala.

Samo pet minuta u drugom poluvremenu trebalo je fudbalerima Reala da povećaju prednost na 3:0. Kristijano Ronaldo je sjajno pronašao Bejla koji je postigao gol iz blizine.

Do četvrtog gola čekalo se do 72. minuta kada je fenomenalni Isko promešao nekoliko fudbalera i postigao sjajan gol nakon asistencije Kristijana Ronalda, druge danas.

Mogao je rezultat da bude i još veći, ali nije bilo promene rezultata do samog kraja. Pobeda broj 21 po redu za Real, još 4 do rekorda.

U finalu će čekati pobednika duela San Lorenco - Oklend Siti.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke