Igrao Premijer Ligu, sad ga ne puštaju u Englesku!?!

Autor: Miloš Marković
utorak 16.06.2015.
11:37
Izvor: Sportske.net

Juče si zvezda, igraš u Premijer Ligi, a danas te već zadržavaju na aerodromu i ne puštaju u zemlju, a nisi švercovao drogu! O čemu je reč?

Beta/AP Photo / John Walton, PA
Beta/AP Photo / John Walton, PA

Povezane vesti

Zaista čudna priča dolazi iz Engleske.

Mi Srbi je razumemo, najveći problem našim fudbalerima, ali i običnim turistima jeste izdavanje vize, tako i radne dozvole za rad i boravak na ostrvu.

Ipak, priča koju ćete pročitati je čudna iz tog razloga što je u pitanju igrač Premijer Lige kome sada naprasno ne dozvoljavaju da uđe u Englesku.

U pitanju je Sandro.

Da, taj Sandro, bivši fudbaler Totenhema, koji je minulu sezonu proveo u Kvins Park Rendžersu, koji je eliminisan u niži rang takmičenja. Brazilac je sa aerodroma vraćen u domovinu jer se ispostavilo, kako javljaju engleski mediji, da je čitavu sezonu - odigrao bez radne dozvole!?!

KPR je navodno problem uočio još krajem sezone kada su povukli ovog igrača sa siska fudbalera za poslednje tri utakmice Premijer Lige, a od tada je njihova dozvola za dovođenje igrača van prostora Evropske unije suspendovana.

Iz kluba u međuvremenu negiraju da je Sandro deportovan.

"Klub trenutno rešava problem sa Ministarstvom, nemamo dalje komentare. Ipak, možemo jasno da kažemo da je Sandro na odmoru u Brazilu - nije deportovan.", poručuju iz KPR-a.

Sam Sandro nije bio upoznat sa problemom sa radnom dozvolom sve do trenutka kada je iz Brazila pokušao da uđe u Englesku.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Totti10
Tuesday, 16.06.2015
21:53

Ta radna dozvola je jako glupa sto se tice Premijer lige i sada neki talentovani klinac koji nema odigranu nijednu utakmicu za seniorski tim ne moze da igra jer to nije ispunio,a njihovi igraci odlaze gde god hoce tako da po mojoj proceni treba i za Engleze uvesti neka pravila sto se tice prelaska u neki drugi klub van zemlje.

avatar
Tuesday, 16.06.2015
11:48